Bosszú tűsarkon 9-18. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 9-18. rész tartalma

 

2024.01.29., Hétfő 21:00

9. rész

Oya viselkedése gyanússá kezd válni Edip számára. Burcu megjelenik Mehmet házánál, hogy Arzu-t idegesítse jövőbeli terveivel. Merve újabb kezelésre érkezik, azonban váratlan rosszullét tör rá. Serhan és Oya egyre inkább bizalmi kapcsolatba kerül.

10. rész

Serhan és Oya egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek, miután egyre több időt töltenek el egymás társaságában. Mehmet beavatja lányát a válás körülményeibe, azonban az igazságot ferdítve: Arzu ellen hangolva. Merve lelkesen készül a jótékonysági estre, ám legfontosabb vendége váratlanul nem jelenik meg az eseményen.

2024.01.30., Kedd 21:00

11. rész

Oya végül megjelenik a jótékonysági esten, ahol Serhan figyelmét azonnal felkelti. Burcu elhatározza, hogy megpróbál közelebbi viszonyba kerülni Mehmet lányával, Nilay-jal, hogy Arzu ellen nyerő pozícióba kerüljön. Arzu tehetetlennek érzi magát, miután lánya távolságtartóan viselkedik vele.

12. rész

Nilay a közös reggelizés után rájön, hogy apja mindvégig hazudott neki. Merve olyan csapást mér Oya-ra ami arra készteti, hogy elhagyja a környéket, a jövője is bizonytalanná válik. Serhan értetlenül áll a nő eltűnése előtt.

2024.01.31., Szerda 21:00

13. rész

Serhan egyre közelebb kerül ahhoz, hogy kiderüljön ki okozott anyagi problémát a cégénél. Oya magát okolja a történtekért, ezért Edip megpróbál segíteni, hogy jobban érezze magát. Serhan kétségbeesetten keresi a klinikán, az otthonánál, mindhiába. Egy erdei kikapcsolódás során Oyanak váratlan telefonálója akad.

14. rész

Burcu megpróbálja sarokba szorítani Merve-t. Oya-t beidézik a rendőrségre, hogy vallomást tegyen az ellene indult eljárásban. Asszisztense elhatározza, hogy titokban támogatni fogja főnökét, ezért pácienseket toboroz, hogy kiálljanak a doktornő mellett. Merve eközben ellentámadásba lendül. Arzu találkozóra hívja Mehmetet.

2024.02.01., Csütörtök 21:00

15. rész

Oya miután Serhantól is elbúcsúzott, készen áll elhagyni a várost. Merve magabiztosan érkezik a rendőrségre, bízva népszerűségében, azonban váratlan meglepetés éri a kapitányságon. Arzu képtelen dűlőre jutni Mehmettel a válást illetően.

16. rész

Serhan értetlenül áll Oya eltűnése előtt. Burcu álma a népszerűvé válásról hamar meghiúsul, amint besétál Merve csapdájába. Oya miután úgy dönt, hogy megveszi a házat, egymástól függetlenül invitálja meg Arzu-t, Pelin-t és Merve-t egy vacsorára, hogy újult erővel szálljon szembe velük.

2024.02.02., Péntek 21:00

17. rész

Oya vacsoráján sikerül feszültséget generálni Arzu, Pelin és Merve között. Arzu teljesen magába roskad, úgy érzi, hogy mindenki átverte. Serhan vívódik az érzelmeivel, ezért megpróbál távolságot tartani Oya-tól. Mehmet egy fontos ügyféllel találkozik, azonban üzletük jövője Arzu kezébe kerül.

18. rész

Pelin Burcu közreműködésével visszavág Mervenek, megfosztva őt hatalmától. Arzu nyomást gyakorolva Mehmetre eléri, hogy kérése teljesüljön a válásuk során. Pelin úgy dönt, hogy összejövetelt rendez házában, Merve háta mögött, ami nem marad büntetlenül. Oya egy hirtelen jött áramszünet miatt pánikba esik.