Elcserélt élet 1-7. rész tartalma

Elcserélt élet 1-7. rész tartalma

 

2024.01.01., Hétfő 08:35 - 1. rész

A gyermekotthonban 18. születésnapját ünneplő Christian megtudja, hogy van egy ikertestvére és egy magazinban felfedez egy fotót, amin egy fiú a riói Botafogo szurkolójaként pont úgy néz ki, mint ő, ezért Rióba költözik, hogy megkeresse. A szegénynegyedben lakik, majd parkolófiú lesz a reptéren. tíz év múlva szárnyai alá veszi legjobb barátját, az időközben felnőtt Ravit, akit az otthonban öccseként szeretett. Halálos ágyán a nevelőapja elárulja az aranyifjú Renatónak, hogy örökbe fogadták, ezért a fiú dühében Európába utazik.

2024.01.02., Kedd 08:45 - 2. rész

Ravinak tetszik egy lány, ám Lara Christiant választja. Renato hazatér Európából a barátnőjével, Barbarával. A fiú még mindig drogozik, de fogadkozik a lánynak, hogy megváltozik. Egy utcai lopás miatt tévedésből őrizetbe veszik Ravit, és Christian nem tudja, honnan teremtse elő a pénzt az óvadékra. Lara vizsgálatra kíséri a nagymamáját. Renatót őrizetbe veszik a dílere lakásának közelében, Barbara kihozza a fogdáról, de szakít vele.

2024.01.03., Szerda 08:45 - 3. rész

Christian még mindig pénzt akar szerezni Ravi óvadékára, ezért vállalja egy drogcsomag elszállítását, ám azt elveszíti a buszon, és halálosan megfenyegetik. Mindent elmond Larának, aki kifizeti Ravi óvadékát, és kitalálja, hogy meneküljenek mindannyian busszal Minasba, a nagymamájához. Christian ismét meglátja Renatót a stadionnál és követni kezdi. Lara és Ravi hiába várják Christiant a buszpályaudvaron.

2024.01.04., Csütörtök 08:45 - 4. rész

Christian és Renato megismerkedik egymással, elkezdik összerakni a képet, hogy mi történt kettejük múltjában, azonban egy váratlan esemény megakadályozza a testvéri viszony elmélyülését. Közben Ravi és Lara egyre inkább aggódik, amiért Christian nem jelent meg a buszpályaudvaron, és attól tartanak, hogy baja esett. Félelmükről úgy hiszik, beigazolódik.

2024.01.05., Péntek 08:45 - 5. rész

Christian megismeri Barbarát, aki nem tudja, hogy nem Renatóval beszél, s ezért alapos fejmosásban részesíti a Renatónak hitt ikertestvért. Lara gyászol, de nem képes elfogadni, hogy elvesztette a szerelmét. Ravi tudomást szerez arról, hogy Renato meghalt, de ugyebár azt hiszi, Christiant gyilkolták meg. A fiatal fiú elveszti a fejét, s bosszút fogad, ezért Christian úgy dönt, közbelép, majd pedig beavatja Ravit a tervébe.

2024.01.06., Szombat 08:35 - 6. rész

Christian Renatóként megváltoztatja a jelszavát a bankban. Rebeca nehezen dolgozza fel, hogy hamarosan 50 éves lesz. A kezelőorvosa azt tanácsolja Santiagónak, hogy kevesebbet dolgozzon. Ravi visszatér Rióba, és értetlenül áll azelőtt, hogy Christian a bátyja helyébe lépett. Elenice közli a fiával, hogy rosszul állnak anyagilag, és jobban tenné, ha kibékülne Bárbarával. Noca és Lara Rióban töltenek néhány napot, és Christian éppen arra jár autóval, ahol sétálnak...

2024.01.07., Vasárnap 08:35 - 7. rész

Mindenki Bárbaáék esküvőjére készül és nagyon örülnek, hogy Renato előnyére változott. Christian és Ravi csúnyán összevesznek, a fiú nehezen viseli, hogy Christian nem mondja meg az igazat Larának és bujkál előle. Rebeca többet iszik a kelleténél az esküvőn, Cecilia és Tulio szóvá is teszi. Ravi találkozik Nocával és Larával, megnyugtatja őket, hogy jól megy a sora.