Gülcemal 2-6. rész tartalma

Gülcemal 2-6. rész tartalma

 

2024.01.29., Hétfő 15:40 - 2. rész

Gülcemal látogatást tesz a szövőben, ahol a szövőmester helyett Deva-t pillantja meg. A férfi hamar rájön, hogy a lány Zafer asszony hűséges embere. Gülendamot rosszullétek gyötrik, ezért a legnagyobb titokban Vefa segítségét kéri: nyomoztatni kezd egy rejtélyes férfi után. Zafer asszony számára egyre világosabb, hogy fia komoly céllal érkezett vissza a városba.

2024.01.30., Kedd 15:40 - 3. rész

Gülcemal az orvostól értesül húga állapotáról, ezért megkéri Vefa-t, hogy hozza el a férfit, aki felelős ezért. Mert kényszerhelyzetbe kerül, miközben kénytelen hazudni Devának. Az esküvő időpontja vészesen közeleg, a menyasszony kétségbeesve várja vőlegényét. Az este folyamán Ibrahim úrnak hirtelen nyoma veszik, Deva pedig gyanús üzenetet kap, ami arra készteti, hogy Gülcemal csapdájába sétáljon.

2024.01.31., Szerda 15:40 - 4. rész

Deva szorult helyzetbe kerül, mikor Gülcemal döntésre készteti: az apja életét vagy a sajátját választja. Ipek kétségbeesetten próbálná kerestetni a lányt, azonban Zafer asszony türelemre inti. Mert kénytelen a múltját felejteni, miután nyomás hatására házasságba lépett Gülendammal.

2024.02.01., Csütörtök 15:40 - 5. rész

Deva egyre nehezebben viseli a bezártságot, és Gülcemal viselkedését. Gülendam igyekszik jobb kapcsolatot kialakítani Merttel. Armagan és Ipek titokban készül Deva után nyomozni, Zafer asszony tudta nélkül.

2024.02.02., Péntek 15:40 - 6. rész

Zafer személyesen megy el fia, Gülcemal házához, hogy találkozzon Deva-val. Olyan információkat ad át, amik arra késztetik a lányt, hogy szökést kíséreljen meg. Ipek képtelen elhinni Zafer asszony szavait, miszerint Deva önszántából tartózkodik a férfi házában, ezért komoly lépésre szánja rá magát.