Szerelmes álmodozók 100-109. rész tartalma

Szerelmes álmodozók 100-109. rész tartalma

 

2024.01.22., Hétfő 19:00

100. rész

Elérkezik Julieta és Carlos esküvőjének napja, vagyis a nagy színjáték. Az elegáns esküvőn nem csak a környezet díszlet, a vendégek is a színpad tartozékai. Statiszták játsszák a gazdag vendégeket is. Az esküvőn Carlos bánatára Pancho is megjelenik.

101. rész

Julieta és Carlos szokatlan esküvőjén egymást követik a botrányos jelenetek. Amikor Ana és Jaqueline találkoznak egymással, szokásuk szerint ismét botrányt rendeznek. Lucía azt ígéri Julietának, hogy ha nem lesz Carlos felesége, ő biztosítja számára a vágyott gazdagságot.

2024.01.23., Kedd 19:00

102. rész

Az esküvői szertartáson a szokásos aláírás előtt Julieta hirtelen közli vőlegényével, hogy nem megy hozzá feleségül, mert nem szereti. Carlos hiába könyörög neki. Horacio, Lucía apja felháborodottan tiltakozik lánya elhatározása ellen.

103. rész

Fernanda elhatározását tett követi: bejelenti Eugeniónak, hogy már nem szereti, és el fog válni tőle. Eugenio először könyörögve kéri feleségét elhatározásának megváltoztatására – sikertelenül – majd megpróbálja gorombán maradásra bírni.

2024.01.24., Szerda 19:00

104. rész

Eugenio mindent elkövet azért, hogy megtalálja Fernandát. Megjelenik felesége apjánál, az Integrációs Központban, és Cubanót is arra utasítja, hogy keresse meg a feleségét. Jaqueline ijedten érdeklődik apjánál a történtekről, attól való félelmében, hogy Fernandát ismét José Luis iránti szerelme kerítette hatalmába.

105. rész

Beto megfenyegeti Julietát, hogy elmeséli osztálytársainak hazudozását a kitalált gazdagságról. Majd egy javaslattal áll elő: hallgatásáért pénzt kér Julietától, hogy adósságait törleszthesse. A lány elfogadja az ajánlatot. Viviana, Eugenio volt felesége és Horacio egyre többször találkoznak, és egy közös vacsora után Horacio megcsókolja Vivianát.

2024.01.25., Csütörtök 19:00

106. rész

Eugenio megtalálja Fernandát egy kis szállodában. A férfi új taktikát választ: arra kéri a feleségét, hogy engedje meg, hogy udvarolhasson neki, és megígéri, hogy nem fog fenyegetőzni és zsarolni. Fernanda enged, hogy időt nyerjen. Ana és Lucía új trükköt eszel ki.

107. rész

Vanessa volt szeretője megkeresi Enriquét a kórházban. A gátlástalan aranyifjú egy bizonyos titokról beszél Enriquének, amit csak akkor hajlandó elárulni, ha egy jelentős összeget kap a férfitól. Beto elkeseredésében a lakásán keresi fel Lucíát, hogy ismét felajánlja a szerelmét a lánynak, és lebeszélje “elutazásáról”.

2024.01.26., Péntek 19:00

108. rész

Enrique kiborul, amikor megtudja, hogy Vanessa félrevezette, és amíg a barátnője volt, szeretőt tartott. Gorombán rátámad Vanessára, és kényszeríti, hogy menjenek el együtt egy apasági vizsgálatra. Lucía titokzatos átalakítása a szép arcot elcsúfító fogszabályzó levételével kezdődik.

109. rész

Manuel egy autóval lepi meg Anát. A lány azonban nem fogadja el az ajándékot, ezért Manuel féktelen ivászatba kezd, kábítószerezik, majd prostikkal szórakozik. Ana megérzi, hogy barátnői elhallgatnak valamit előle Manuellel kapcsolatban. Pulyka kiszabadul a börtönből, és José Luishoz költözik.