Szerelmes álmodozók 120-129. rész tartalma

Szerelmes álmodozók 120-129. rész tartalma

 

2024.02.05., Hétfő 19:00

120. rész

Julietát lelkiismeret-furdalás gyötri Terco miatt, ezért felhívja a fiú édesanyját. Sotoné a lányt teszi felelőssé azért, hogy a fiú megint narkózni kezdett. Emilia boldog, mert teljesült a kívánsága: teherbe esett Enriquétől. Eugenio tovább őrjöng Fernanda után.

121. rész

Cubano New Yorkba utazik a “Főnökhöz”, Marconihoz, aki nem hajlandó tovább eltűrni, hogy Eugenio a kábítószerüzletet teljesen elhanyagolja. Cubano, hogy mentse az életét, elmeséli Marconinak, hogy Eugenio a felesége eltűnése miatt hanyagolja el a munkáját.

2024.02.06., Kedd 19:00

122. rész

Julieta elmeséli Jaqueline-nak, hogy amikor Terco utoljára felhívta telefonon, beszámolt arról, hogy valami furcsa dolgot tudott meg az apjáról. Egy hajléktalan a város egyik lepusztult kerületében rábukkan Terco holttestére. Cubano Fernandát repülőgépen viszi vissza Mexikóvárosba.

123. rész

Eugenio kimondhatatlan örömmel fogadja hazatérő feleségét. Fernanda hitelesnek tűnő boldogsággal közli férjével, hogy őszintén szereti és nem tud nélküle élni. Jaqueline idegenkedve fogadja Fernandát. Ana felkeresi Manuelt, és bevallja, hogy szereti a fiút. Manuel elkésettnek találja a vallomást.

2024.02.07., Szerda 19:00

124. rész

Ruben és Julieta hosszas beszélgetése közben a fiú kiönti a lelkét Julietának. Elmondja, hogy milyen magányosnak érzi magát. Az eszmecserét Terco anyjának a telefonhívása szakítja meg. Közli Julietával, hogy a fia kokain-túladagolásban meghalt. José Luis nem hiszi el, hogy Fernandát ellenállhatatlan szerelme hozta vissza Eugenióhoz.

125. rész

Terco halála megviseli osztálytársait és barátait. Különösen Manuel elkeseredett. A fiú felajánlja az elhunyt édesanyjának, hogy a temetés költségeit viseli. Az asszony Julietát okolja Terco haláláért. Beto anyját, Lupét felkeresi egy Ismael nevű férfi, akiről kiderül, hogy Beto édesapja. Azért jött, hogy megismerje a fiát.

2024.02.08., Csütörtök 19:00

126. rész

Manuel megígéri Anának, hogy az Integrációs Központban kezelteti magát, és végre megszabadul a drogoktól. Kívánságát Fernandának is elmondja. José Luis zsarolást sejt Fernanda visszatérése mögött. A temetésen az asszony után megy a mosdóba, ahol arra kéri, hogy maradjon mellette.

127. rész

Fernanda ismét kijelenti José Luis erőszakoskodására, hogy nem akarja veszélyeztetni José Luis életét, ezért kéri, hogy fejezzék be a kapcsolatukat. Manuel Ana segítségével kihajítja a lakásán különböző helyekre elrejtett drogot, és kiönti az alkoholt. A fiú megígéri, hogy mielőbb jelentkezik az elvonókúrára.

2024.02.09., Péntek 19:00

128. rész

Ana kiborul, amikor az apja közli, hogy ismét új helyre költöznek. Elhatározza, hogy nem megy az apjával. Manuel arra kéri Fernandát, hogy a kezelését ne az intézetben, hanem járó betegként folytathassa. Fernanda elmondja Sandrának, hogy ismét zsarolás áldozata lett.

129. rész

Sandra lélekjelenlétének köszönheti Fernanda, hogy Eugenio nem kapja rajta José Luisszal, amint csókolóznak az asszony irodájában. José Luis hosszú beszélgetés után sem akar lemondani Fernandáról. Gerardo és Beto azonos hévvel verseng Lucía, vagyis Adriana kegyeiért. Lupe elmondja a férjének, hogy Beto nem az ő gyereke.