Szerelmes álmodozók 91-99. rész tartalma

Szerelmes álmodozók 91-99. rész tartalma

 

2024.01.15., Hétfő 20:00 - 91. rész

Carlos elmondja Julieta szüleinek, hogy nem tud a lányuk nélkül élni. A férfi később megtalálja a lányt Lucía lakásán, és könyörög a lány bocsánatáért. Eugeniót értesíti az ügyvédje, hogy José Luis másnap kiszabadul a börtönből. A hírt az apja közli Jaqueline-nel.

2024.01.16., Kedd 19:00

92. rész

Amint Jaqueline megtudja az apjától, hogy José Luis kiszabadul a börtönből, boldogan közli szerelmével a jó hírt. Ana elhatározza, hogy átformálja Lucía külsejét. Neki is lát a tervnek, és a sminkelés után elviszi barátnőjét fodrászhoz is. Manuelt értesítik, hogy az édesapja infarktusban meghalt.

93. rész

A kórházi látogatás alatt Terco elmeséli Julietának szerencsétlen múltját. A történet közben elárulja, hogy erőszakos eszközökkel is szerzett pénzt drogokra. Kiderül, hogy Julieta szüleinek boltját is ő rabolta ki. José Luis kiszabadul a börtönből, sőt Eugenióval közlik, hogy a férfi könyvét is kiadják.

2024.01.17., Szerda 19:00

94. rész

Julieta visszamegy Carloshoz, aki elhatározza, hogy a következő héten összeházasodnak. A lány apja, Octavio nem hiszi el, hogy Julieta nem Carlos szeretője, ezért nem adja áldását a házasságukhoz. Jaqueline megmutatja José Luisnak az új lakását. A férfi tiszteletben tartva ígéretét, nem nyúl a lányhoz.

95. rész

Enrique is részt vesz Vanessa ultrahang-vizsgálatán, ahol fotók is készülnek a születendő gyermekükről. A vizsgálat után öleléssel búcsúznak egymástól. Emilia anyja véletlenül meglátja a jelenetet, és félreérti. Nancy beszámolója után Emilia kidobja Enriquét. Eugenio házában Fernanda találkozik a kiszabadulását ünneplő José Luisszal.

2024.01.18., Csütörtök 19:00

96. rész

José Luis a tiszteletére rendezett fogadáson a meghívott vendégek előtt köszönetet mond Eugeniónak a kiszabadulásához nyújtott segítségéért, és üdvözli szerelmét, Jaqueline-t is. Fernanda rosszul viseli a történteket. Manuelt apja temetésén körülveszik iskolatársai és barátai. Otthon bánatában leissza magát és elmegy drogot szerezni.

97. rész

Manuel nagy adag kábítószert vásárol, és otthon ismét a szokásos “szárnyalás” állapotába kerül. Enrique José Luis rábeszélésére elmondja Emiliának, hogy halálos beteg. Julieta izgatottan készül közelgő esküvőjére. Ígéretéhez hűen azonban ismét meglátogatja Tercót, aki ijesztő kérdést tesz fel a lánynak.

2024.01.19., Péntek 19:00

98. rész

A kórházban Terco megkérdezi Julietát, hogy amennyiben a szülei milliomosok, miért dolgoznak egy kis boltban, amit ő kirabolt? Julieta egy újabb mesét talál ki, hogy ne bukjon le. Fernanda elmondja Eugeniónak, hogy gyermeket vár. A férfi határtalanul boldog. Gerardo feltöri Manuel lakását, mivel a fiú nem nyit ajtót.

99. rész

Gerardo megtalálja Manuel lakásán az extasy tablettákat. Kérdőre vonja barátját, azonban Manuel azt hazudja, hogy amit talált, csak gyógyszer volt. Julieta új ötlete igen csak erkölcstelen: statisztákat akar szerződtetni, akik az esküvőjén milliomosnak álcázott szüleit személyesítik meg. Testvérét, Rositát pedig szobalánynak akarja öltöztetni.