Érted mindent 48-52. rész tartalma

Érted mindent 48-52. rész tartalma

 

2024.01.08., Hétfő 19:45 - 48. rész

Eugénionak újabb látomása van Afonso haláláról, amit el is mond a fiúnak, de Afonso nem veszi őt komolyan. Luísa és Mia kibékülnek, mivel mindketten azonos oldalon állnak a gát kérdésével kapcsolatban. Mónica megpróbál Paulo közelébe férkőzni. Eugénio elmondja Miának is a látomását Afonso haláláról, ezért a lány arra kéri Afonsot figyeljen oda magára. Még Helenához is elmegy, hogy vegye rá Afonsot különböző orvosi vizsgálatokra. Mia és Luísa betörnek Nuno szobájába, hogy feltörjék a laptopját.

2024.01.09., Kedd 19:45 - 49. rész

Nuno rajtakapja Luísát a szobájában, de a lány kimagyarázza magát. Helena, Mia és Amélia néni Afonso halálának előérzete miatt aggódnak. Paulo szeretne a válással foglalkozni és minél előbb pontot tenni az ügy végére, de Mónica továbbra is késlelteti a folyamatot. Helena szembeszáll Mónicaval és elmondja neki pontosan tudja, mi a célja azzal, hogy a válást késlelteti. Mia és Afonso újabb konfliktusba keverednek szüleik kapcsolata miatt.

2024.01.10., Szerda 19:45 - 50. rész

Afonso autója lerobban a korábban megjósolt 7-es kilóméter kőnél, ahol kiszáll a kocsiból és majdnem el is ütik. Mia és Afonso rájönnek, hogy Renata el akarja süllyeszteni a két falut, ezért követni kezdik a nő minden lépését. A falubeliek számonkérik Renatat a falu elsüllyesztésével kapcsolatban. Vajon tényleg víz alá kerülne Ófalu és Újfalu is? Renataban feltörnek a régi emlékei. Mónica elmegy Eugéniohoz és az előérzeteiről faggatja.

2024.01.11., Csütörtök 19:45 - 51. rész

Mia és Afonso újra egymásra találnak. Renata próbál a falusiakkal beszélni a gát körüli félreértés miatt, és az építő céget hibáztatja. Rui kivételével mindenki fellázad ellene. Nuno és Luísa közelebb kerülnek egymáshoz. Eugénio látomása bejön: Afonso súlyos balesetet szenved és eszméletét veszti.

2024.01.12., Péntek 19:45 - 52. rész

Renata és Nuno Carlost az erdőbe csábítja, hogy munkát ajánljanak neki. Mia próbálja Afonsot elérni, de mindhiába. Mindenki elkezd Afonsoért aggódni és keresést szerveznek a megtalálásához. Helen és Mia közösen indulnak a fiú keresésére, és végül Mia megpillantja eszméletlenül. Beszállítják a kórházba, ahol Miának elmondja Renatat követte, amikor a baleset érte. Mónica és Mia együtt vacsoráznak a panzióban, ahol csatlakozik hozzájuk Paulo.