Bor, mámor, szerelem 20-24. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 20-24. rész tartalma

 

2024.02.19., Hétfő 19:45 - 20. rész

Nina megtudja, hogy Karin elment. Martin megvizsgálja Laurát, és továbbra is vonzódik Ninához. Anna támogatja őt ebben, és terveket sző, hogy összehozza őket. Ingridet felveszik a céghez Evát helyettesíteni. Ivant egyre jobban lenyűgözi a nő, de ugyanakkor fél egy új kapcsolattól. Miro bátorítására elfogadja Ingrid meghívását egy koncertre, de titokban tartja a családja előtt. Nina szakmai gyakornoki ajánlatot kap a híres francia borásztól - Gérard Simonet-tól. Eljön, hogy elbúcsúzzon Martintól, de bevallják szeretik egymást és Martin kéri, hogy ne menjen el.

2024.02.20., Kedd 19:45 - 21. rész

Anna beleülteti Martin fülébe a bogarat, hogy Karinnak van egy szeretője. A gyanu beigazolódik, amikor Martin a webkamerán meglátja Karelt Karin szobájában. Martin szakítani akar Karinnal, és közben szerelmet vall Ninának, és könyörög neki, hogy ne menjen Franciaországba Simonet-hez. Nina és Martin először töltik együtt az éjszakát. Ivan és Ingrid egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ingrid megkérdezi Miro Petránskýt, milyen volt Maria, hogy utánozza a nőt. Ivant elvarázsolja, és a férfinek fogalma sincs róla, hogy Ingrid csak játszi vele. Dáša nem tud megbirkózni új munkájával, a kimerülés szélén áll, és tablettákat is szed. Peter aggódik érte. Amikor megtudja Martintól, hogy Dáša milyen gyógyszert szed, megdöbben.

2024.02.21., Szerda 19:45 - 22. rész

Miután Dorota felmond a kórházban, új életet kezd. Nagymamája, Anna segítségével teljesen megváltoztatja a külsejét, és munkát kap Martin rendelőjében. Dorota új stílusa nem kerüli el Igor figyelmét, de Dorota valaki más kedvéért teszi mindezt. De nem tudja elmondani Ninának, hogy az apjába szerelmes. Karel bírsággal fenyegeti Karint, amiért a lány megszegte a szerződést. Karin számít Martin segítségére. Martin és Nina élvezik szerelmüket, de félnek, hogy megbántják Karint. Martin megígéri Ninának, hogy Prágába megy, és szakít vele. Karin gyanakodni kezd. Slávo gyanítja, hogy Ingrid megcsalja őt Tóth-tal, ezért úgy dönt, hogy követi őt. De amit felfedez, az sokkal jobban fáj neki.

2024.02.22., Csütörtök 19:45 - 23. rész

Lánya unszolására Karin anyja, Jolana meglátogatja Martin családját. Épp azelőtt érkezik, hogy Martin Prágába indulna szakítani Karinnal. Martin tanácstalan, nem tudja, mit tegyen ebben a helyzetben. Karin azt mondja Ninának, hogy Martin becsapta őt. Nem utazott el Prágába, ahogy neki mondta, hanem otthon beszélget Karin anyjával. Nina nem tudja, kiben bízzon. Buranovszkij rátör Dorotára a rendelőben, amíg Martin nincs ott. Ivan közbeavatkozik, amikor meghallja Dorota segélykiáltását. Buranovszkij-val verekedésbe keverednek. Slávo szembesíti Ingridet, miután meglátta őt Ivannal és tudni akarja, mi folyik köztük.

2024.02.23., Péntek 19:45 - 24. rész

Ingrid bevallja Ivannak, hogy ismeri, sőt együtt járt Slavóval, majd várja a férfi reakcióját. Dorota sok félreértés után szerelmet vall Ivannak, aki értetlenül áll a helyzet előtt. Karin terve rosszul sül el anyja látogatásával. Martin dühös lesz és felhívja Karelt, aki megadja Karin kompromittáló weboldalának címét, ahonnan minden kiderül. Ezek után Martin azonnal szakít Karinnal, és boldogan fut Ninához.