Bor, mámor, szerelem 25-29. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 25-29. rész tartalma

 

2024.02.26., Hétfő 19:45 - 25. rész

Miro megígéri Karinnak, hogy alkalmazásba veszi, ha továbbra is erotikus szolgáltatásokat nyújt neki. Stanislavék váratlanul hazaérnek, és a házban találják Martint Ninával. Ingrid és Ivan kapcsolata mindenki előtt nyilvánvalóvá válik. Ingrid megpróbálja összeugrasztani Petert és Ivant. Dorota és Igor Ingrid gyűlöletében egymásra találnak, és egy ferde este után egymáséi lesznek.

2024.02.27., Kedd 19:45 - 26. rész

Slávo rájön, hogy Ingrid és az apja egy pár lettek és jelenetet rendez. Ivan később megpróbál kibékülni vele, de Slávo elutasítja. Stanislav azt tanácsolja Peternek, hogy próbálja meggyőzni Ivan családját az üzleti döntéseiről, és így vegyék rá Ivant is arra, hogy támogassa az elképzeléseit. Peter előbb bizottsági ülést hív össze, hogy szavazással döntsék el az üzleti stratégia sorsát. Ebben számít Eva támogatására, aki azonban nem mer az apja ellen szavazni. A szavazás így Peter szándéka ellen dől el, akiért egyre inkább aggódik a családja, mert már nem eszik és nem alszik a gondok miatt. Stanislav és családja örömmel fogadja Nina és Martin kapcsolatát és támogatják őket. Dorota-t kínosan érinti, hogy milyen jól érezte magát Igorral, aki nagyon szeretne tartós kapcsolatot a lánnyal. Viola kezd gyanút fogni, hogy Miro és Karin között több van munkatársi kapcsolatnál, amikor megtalálja Karin fülbevalóját a kanapé párnái között.

2024.02.28., Szerda 19:45 - 27. rész

Martin újra Mirotól kérne segítséget, apja és Dolinsky múltjával kapcsolatban, ám meglátja, hogy Karin Mironak dolgozik és számonkéri a lányt. Slávo Igorhoz megy segítségért miután összetörte magát, a férfi pedig Dorotától kér segítséget. Nina vendégségbe megy Roznerékhez és Stanislav próbálja rábírni a lányt, hogy beszéljen az apjával a bor eladásáról. Igor érdekes meglepetéssel készül Dorotának, de Martin rájuk talál. Viola számonkéri Mirot. Tóth és Ingrid terve jól halad. Stanislav arra bíztatja fiát, hogy palackozza be a bort Ivan tudta nélkül. Peter Duro és Ildikó segítségét kéri, amire Ingrid rájön és próbálja őket faggatni. Ingrid és Ivan rajtakapják Petert a palackozáson az üzembe, amiből óriási botrány lesz.

2024.02.29., Csütörtök 19:45 - 28. rész

Stanislav már nem akar segíteni Ivannak, csak meg akarja menteni a pincészetet és a befektetett pénzt. A veszekedés után Roznerrel Ivannak kiújul a gyomorfekélye. Peter lemond az egész cégről, és azt tervezi, hogy visszatér Csehországba. Eva sajnálja és önmagát hibáztatja, amiért nem állt ki Peter mellett, amikor kellett volna. Elmegy, hogy kifejezze támogatását, de talán már túl késő... Nina felfedi Stanislav trükkjét. Elküldte őt és Martint wellnessezni, hogy a pincészetben elkezdhessék a palackozást. Nina vitába száll Roznerékkel. Martin kétségbeesett, nem akar választani a barátnője és a családja között. Peter Nina után megy, hogy rendezze vele a dolgokat, de tragédia történik, Nina elüti Petert.

2024.03.01., Péntek 19:45 - 29. rész

A tragédia után Martin nem akarja látni Ninát, és elküldi. Nina maga alatt van, és senki sem tudja, hová ment. A rendőrség otthon keresi. Martin bevallja Annának, hogy a történtek után semmit sem érez Nina iránt, üresség van a szívében. Slávo megtalálja Ninát, és elmondja neki, hogy a rendőrök keresik. Nina elmegy a rendőrségre. A körülmények egyáltalán nem kedvezőek számára: nincsenek tanúk, Nina nem emlékszik a baleset részleteire, és a baleset előtt veszekedett az áldozattal. Ha Peter nem éli túl, Nina börtönbe kerülhet. Peter állapota a műtét után hirtelen romlik, Martin a kórházba rohan, de csak egy üres ágyat talál a szobájában.