Bor, mámor, szerelem 30-34. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 30-34. rész tartalma

 

2024.03.04., Hétfő 19:45 - 30. rész

Eva bevallja Dorotának, milyen sokat jelent neki Peter. Dorota reméli, hogy még lesz alkalma elmondani neki. Ivan megkeresi Stanót, és elmondja neki, hogy sajnálja, de most már Stano nem akar hallani a Dolinsky családról, és el akarja adni a részesedését. Inge meghallja, és meglátja a lehetőséget. Nina elsírja Evának, hogy elvesztette Martint. Martin a baleset óta nem hajlandó beszélni vele. Dáša be akarja perelni Ninát. A rendőrségen új, váratlan tényeket ismer meg. Ninát a rendőrségre viszik, ahol a módosított vallomás várja, de a tények nem egyeznek azzal, amit ő mondott.

2024.03.05., Kedd 19:45 - 31. rész

Dáša beleveti magát a nyomozásba és kérdőre vonja Ninát is, amikor az Martint keresi. Nina még mindig szenved tettétől és Martin is azt hiszi, hogy ő áll a hamis vallomás és a tanú hátterében is. Peter végre felébred, úgyhogy bemegy hozzá az egész család. Dáša rögtön megkéri, hogy próbáljon meg emlékezni és mondjon el mindent a baleset körülményeiről. Eközben a háttérben Ingrid és Tóth továbbra is azon munkálkodnak, hogyan tehetnék tönkre Ivant. Már rávették arra is, hogy hitelt vegyen fel, hogy ki tudja vásárolni Stanot az üzletből.

2024.03.06., Szerda 19:45 - 32. rész

Martin szakít Ninával, mert azt hiszi, hogy tudott arról, hogy az apja és Miro hamis tanút kerestek a balesethez. Ivan megtudja, hogy Nina és Martin együtt jártak. Vráblik ultimátumot ad Igornak, hogy ha másnap reggelig nem fizet előleget a szőlőszedő munkásokért, akkor máshová küldi őket. Igor ezt elmondja Slávonak, aki a cég nevében kifizeti az előleget és felveszi a munkásokat. Ingrid tombol. Dorota elmondja Martinnak, hogy Nina nem tudott a hamis tanúról. Martin bocsánatot akar kérni Ninától, de ekkor meglátja a lányt André mellett, egy csokor vörös rózsával a kezében.

2024.03.07., Csütörtök 19:45 - 33. rész

Slávo elmondja Ivannak, hogy a saját pénzéből adott előleget Vrábliknak, amivel megmentette az idei szüretet. André jelenléte meggyőzi Ninát arról, hogy vele kéne mennie Franciaországba egy rövid időre. Peter elmondja Dásának, hogy nem Nina tehet a balesetéről, hanem ő. Dáša ezt nehezen fogadja el.

2024.03.08., Péntek 19:45 - 34. rész

Zoli és Anna felhánytorgatják egymásnak a múltat, majd kibékülnek és kidolgoznak egy tervet, hogy a dédunokáikat összehozzák. Ivan és Tóth leülnek tárgyalni, és Tóth meglepetésére Ivan nem szándékozik eladni a részét. Martin bocsánatot kér Ninától, hogy jogtalanul vádolta Peter balesete miatt, de Nina sértődötten elutasítja. Később viszont megbánja, hogy durva volt Martinnal, és újra azon gondolkodik, hogy elutazzon-e Andréval Franciaországba. Épp ezt akarja megbeszélni Dorotával a rendelőben, ahol meglátja Martint és Karint meztelenül a vizsgáló asztalon.