Bor, mámor, szerelem 35-38. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 35-38. rész tartalma

 

2024.03.11., Hétfő 19:45 - 35. rész

Peter hiába próbálja rávenni Dását a maradásra. Ninat összetöri, amikor rajta kapja Martint Karinnal a rendelőben. Laura elárulja a nagyapjának, hogy összeverekedett Jakubbal. Laura gyilkosnak nevezte a nagyapját és Jakub ezért fellökte. Jakub is beszámol otthon a történtekről. Anna nagyon megharagszik rá, amiért megvert egy kislányt. Nina feltétlenül meg akarja menteni a szőlőt és ezt mindenen keresztül is akarja vinni. Tóth dühös, amiért Ivan visszalépett az üzlettől, mert neki az egész vállalatra szüksége lett volna. Ivan terve az, hogy André családjának ajánlja fel a részét és azt reméli, hogy Nina és André esetleges házassága révén a két vagyon egyesülhet. Ingrid azonban meggyőzi, hogy mégis Tóthnak adja el a részét, őt pedig nevezze ki igazgatónak. Ivan vakon megbízik a nőben.

2024.03.12., Kedd 19:45 - 36. rész

Lisztharmat fertőzte meg Nina „Mária” szőlőjét, de mégsem akarja leszüreteltetni, csak a beteg fürtöket, hogy a többi még érhessen. Igor nagyon dühös és aggódik, hogy a többi fajta is megfertőződik. Ivan utasítást ad Nina háta mögött, hogy mindent szüreteljenek le, de Nina végül meggyőzi, hogy állíttassa le és úgy dönt, hogy nem utazik Franciaországba. Martin össze van törve, amiért Nina többé nem áll szóba vele. Ír neki egy bocsánatkérő levelet, amiben küld neki egy szerencséthozó medált. Dorota, miután Miro megpofozta, úgy dönt, hogy elköltözik otthonról. Peter és Dáša elhidegültek egymástól. Peter hiába kéri, hogy próbálják a dolgokat helyre hozni, a felesége nem hajlandó. Viera megtudja Jakubtól, hogy Dásának Brüsszelben szeretője van, a kollégája, Phillip. Robo ismét megjelenik a Dolinsky házban. Amikor megtudja, hogy Laurat megverte Jakub és Eva a kisfiú apjával is jóban van, féltékeny dühkitörésével végleg bizonyítja Evanak, hogy már sosem fog megváltozni.

2024.03.13., Szerda 19:45 - 37. rész

Nina úgy dönt, hogy nem utazik el, itt marad a szőlője miatt és Andrétól elköszön. Igor haragszik, mert mindenkitől más utasításokat kap a szürettel kapcsolatban. Nina és Slávo elkezdik egyedül szedni a szőlőt, majd rájönnek, hogy reménytelen. Ivan aláírja a szerződést, hogy eladja a részesedését Tóthnak. Dáša elmondja Peternek, hogy viszonya van Brüsszelben, de válni nem akar. Peter meggyőzi, hogy Jakubko a szünet végéig maradhasson nála. Robo faggatja Laurát, hogy van-e Evának viszonya Peterrel. Robo beront a Rozner házba, és meg akarja verni Petert.

2024.03.14., Csütörtök 19:45 - 38. rész

Andrénak csodálatos híre van Nina számára - a szőlő penésze nem káros, hanem nemespenész. A szőlőnek a lehető leghosszabb ideig a tőkén kell maradnia. Slávónak nagy nehezen sikerült munkásokat szereznie a szürethez, de Ivan támogatja Ninát, és leállítják a szüretet. Robo rátámad az egész Rozner családra. Eva odamegy, hogy elvigye Robot onnan, de nem olyan egyszerű megnyugtatni a férfit. Mindenki előtt sértegeti Evát, erre Martin behúz neki egyet. Az esemény azonban nem marad következmények nélkül. Martinnal felveszi a kapcsolatot Alice, és meglátogatja őt Vinnában. A lány a pincészetbe megy, ahol találkozik Ninával, aki segít neki megtalálni Martint, akit Robo haverjai összevernek.