Érted mindent 83-87. rész tartalma

Érted mindent 83-87. rész tartalma

 

2024.02.26., Hétfő 08:40 - 83. rész

Renata megpróbálja felgyújtani a Guerreiro házat, égve hagyja a gázrózsát és Matías feledékenységére fogja. Mia átadja Afonsonak a pendriveot azokkal a hanganyagokkal, amelyeket Renata manipulált, hogy megvádolja Ruit. Renata Matías gyámja akar lenni, hogy megszerezze vagyonát. Helena segítségével, Rui és Afonso ellopják Renata dokumentumait. Orlando Eugénio segítségét kéri, hogy ismét miséket tarthasson.

2024.02.27., Kedd 08:45 - 84. rész

Henrique betör Mia házába, hogy bizonyítékot találjon arra, hogy Nuno nála bújkál. Végül kiderül, hogy Alice nagymamájának nyaklánca Amélia néni öröksége. Afonso aggódik Mia miatt, miután tudomást szerzett a betörésről. Orlando atya visszaszerzi a látását. Nuno választás elé állítja Luísát.

2024.02.28., Szerda 08:45 - 85. rész

A szakértő megerősíti, hogy az első tárgyaláson bemutatott hanganyagokat összevágták, így tehát kiderül, hogy Rui ártatlan. Afonso rájön, hogy Renata a felelős a vízhiányért. Amélia visszaszerzi korábban az anyjától ellopott nyakláncot. Rui megcsókolja Dulce-t a közös vacsorájuk közben. Luísa és Nuno elmenekülnek. Zeca Renata parancsára feljelenti Nunot.

2024.02.29., Csütörtök 08:45 - 86. rész

Mia újra Fábia segítségét kéri, hogy elkaphassák Henriquet. De a férfi rájön, hogy valami nem stimmel és menekülés közben Mia kocsijába ugrik be, majd balesetet szenvednek. Henrique meghal, viszont Afonso sír a boldogságtól, amikor rájön, hogy Mia életben van. Paulo kidolgoz egy tervet, hogy kettesben hagyja Miát és Afonsot. Renata leitatja Matíast, és ellopja a ház kulcsait. Nuno Rio Meandroba megy, hogy figyelmeztesse Zecát Renataval kapcsolatban.

2024.03.01., Péntek 08:45 - 87. rész

Rui hazaköltözik, hogy szemmel tartsa Renata mozdulatait. Luísa és Nuno úgy dönt, hogy Spanyolországba megy. Afonso megkéri Alice-t, hogy beszéljenek a kapcsolatukról, de Alice folyamatosan kifogásokat keres, hogy ne kelljen erről beszélniük.