Érted mindent 88-92. rész tartalma

Érted mindent 88-92. rész tartalma

 

2024.03.04., Hétfő 08:45 - 88. rész

Nuno feladja magát az őrsön. Matías elhívja Renatát az anyakönyvi hivatalba, hogy hivatalossá tegyék az apaságát. Mia rájön, hogy Renata mostohalányát a Jones csoporthoz tartozó cég fizeti. Renata elmondja Ruinak, hogy hivatalos, hogy ő Matías lánya. Renata kényszeríti Dr. Paivát, hogy erősítse meg, hogy Matías demenciában vagy Alzheimer-kórban szenved. Nuno a panzióba megy, és szembeszáll Renatával. Rui visszatér a hivatalba.

2024.03.05., Kedd 08:45 - 89. rész

Orlando feladja papi elhivatását. Renata fizet Dr. Paivának, és megköszöni a hűségét. Afonso szakít Alice-szel és bevallja, hogy még mindig szereti Miát. Renata szobájában a tükrre valaki felírta a „Nana” nevet és megfenyegette, hogy tűnjön el a faluból. Renata bejelenti a rendőrségen, de olyan hevesen reagál, hogy letartóztatják.

2024.03.06., Szerda 08:45 - 90. rész

Matíasnál Alzheimer-kórt diagnosztizálnak. Mia rájön, hogy Constança volt az, aki Renata szobájában a tükörre írt. Renata rájön, hogy Mónica Zürichben van. Mia hagyja, hogy Alice és Bernardo megkeresse az ékszereket a házában. Mónica nem tudja meggyőzni Sarát, hogy segítsen neki.

2024.03.07., Csütörtök 08:40 - 91. rész

Mónica visszatér Portugáliába Sarával. Sara elmondja Miának és Mónicának a történetét Renatával. Renata azt mondja Matíasnak, hogy fontolóra kellene vennie, hogy a szövetkezet elnöke legyen. Sara elmegy Renatához, és azt mondja, hogy azért jött Portugáliába, hogy békét kössenek a közös múltjukkal. Renata felbéreli Zecát, hogy kövesse Sarát. Matías tönkreteszi az Afonso által szervezett meglepetés ebédet. Afonso és Mia rájönnek, hogy Dr. Paiva Matías orvosa.

2024.03.08., Péntek 08:40 - 92. rész

Afonso meggyőzi Matías, hogy ismételjék meg a vizsgálatokat, melyek során rájönnek, hogy nem Alzheimer-kóros. Renata továbbra is Zecával nyomoz Sara után.Matías felajánlja vagyonának kezelését Renatának, és rájön, hogy a lány mindig is becsapta őt. Mia orvos hallgatónak adja ki magát, és megpróbál információkat gyűjteni Dr. Paivától Saráról. Renata rájön, hogy Sara és Mónica ugyanazon a járaton érkeztek Portugáliába.