Lara választása 100-104. rész tartalma

Lara választása 100-104. rész tartalma

 

2024.02.19., Hétfő 13:00 - 100. rész

Tonci is elmegy Blankával Dinkoékhoz, a szülinapi bulira. Nikol ki van akadva, hogy a szülei elváltak, Jakov szerint ez nem akkora probléma. A szülinapi bulin, nem túl kellemes a hangulat, Tonci és Dinko egymásnak feszül. Alen zálogba adta a nyakláncot és a pénzt vissza akarja adni Niksának, aki nem kéri. Lara és Mija gyászolják Vuksant. Nela az egyik drága gyűrűjét eladja, majd a kapott képzen lefizeti Ivot, mert megtudja, hogy az iskola nehéz anyagi helyzetben van.

2024.02.20., Kedd 13:00 - 101. rész

Toncsi megkéri Nikolt és Mátét, hogy szervezzenek egy bulit a dolgozóknak, illetve Vukszán tiszteletére. Elmennek vásárolni, azonban Nikol elkölti az összes kapott pénzt ruhára. Dinko eközben egy beszédet próbál írni, amiben Leila segít, de Lidijá kihallgatja őket és lebuknak. Lezajlik Vukszán temetése, a végrendeletét videó formájában kapja meg mindenki, ahol kéri, hogy Lárá és Jákov együtt szórják szét a hamvait a szülővárosában. Ivo kirúgja Blánkát.

2024.02.21., Szerda 13:00 - 102. rész

Cvitka a piacon árulja a ruhát, amire Nikol elköltötte az apjától kapott összes pénzt, és ezúttal is Mate siet a segítségére. Alen meglátogatja Vjerát, de a beszélgetésük máként alakul, mint tervezte. Blanka megtudja, hogy Ivo Nela nyomására bocsátotta el az állásából, és emiatt végleg megromlik a viszonyuk. Lidija nem nézi jó szemmel a Leila és a férje közti kapcsolatot, mindkét nő egyre nehezebben viseli a helyzetet. Apja utolsó kívánságának eleget téve – és Nikša tiltakozásának ellenére – Lara elutazik Korčulára Jakovval.

2024.02.22., Csütörtök 13:00 - 103. rész

Lara és Jákov, Korcsulán ragadnak, mert lekésik az utolsó kompot. Niksa eléjük megy a kikötőbe, ám amikor megtudja, hogy a szigeten töltik az éjszakát, még jobban kiakad. A szigeten Lara és Jákov rájön, hogy régebben volt az első találkozásuk, minthogy a fogadáson anno meglátták egymást.

2024.02.23., Péntek 13:00 - 104. rész

A Zlátár hajógyár elkészítette első hajóját az újraindulásuk után. Ennek alkalmából megtartják a fogadást, amin Jákov és Lara is részt vesz. Lidija, Dinko után nyomoz.