Mavi szerelme 279-281. rész tartalma

Mavi szerelme 279-281. rész tartalma

 

2024.02.12., Hétfő 18:50 - 279. rész

Egy ismeretlen megzsarolja Cemalt olyan felvételekkel, ahol látszik, hogy a férfi megöli Alit. Pénzt szeretne, ám Cemal úgy gondolja, hogy ő maga módján megoldja a problémát, aminek következményeként a zsaroló valaki máshoz juttatja el a bizonyítékokat. Mavi autója nem indul, Yaman siet a segítségére, és éjszakára sem érnek vissza a villába. A féltékeny Yüksel utánuk megy, a két nő között pedig vita kerekedik. Pembe Safiye levetett ruháira pályázik, amit a nő a neten hirdet, Ismet pedig szeretné boldoggá tenni a feleségét.

2024.02.13., Kedd 18:50 - 280. rész

Safiye megsérti Pembét, így a két nő között feszültség van. Fazil úr, aki mindent megtud Cemalról, rosszul lesz, de Yamannak köszönhetően gyorsan kórházba kerül. Apa és fia végre békét kötnek. Mavi farmját szétverik, Yaman pedig sejteni véli, hogy ki áll a támadás mögött. Hasibe és Mumtaz úr között megromlik a kapcsolat.

2024.02.14., Szerda 18:50 - 281. rész

befejező epizód

Fazil úr átadja a rendőrségnek Cemalt, és elköltözik a házból. De nemcsak a férfi kerül börtönbe, hanem a vallomása után Yüksel is rács mögé kerül. Mavi tovább üzemelteti a farmot, Safiye és Fatma békét köt, Hasibe pedig hozzámegy Mumtazhoz. Miután Cemalt senki nem látogatja, és a család sem vesz róla tudomást, Sevda veszi át a cég irányítását. Végre mindenki megtalálja a helyét a családban, és úgy tűnik Mavi és Yaman számára is lehet egy új kezdet.

 

A Mavi szerelme befejezése után, a következő sorozat lesz ebben az idősávban a Duna TV-n:

Ajánló: Napsugár