Aranykalitka 1. évad, 25-29. rész tartalma

Aranykalitka 1. évad, 25-29. rész tartalma

 

2024.02.26., Hétfő 13:05 - 1. évad, 25. rész

Nálán egyre rosszabbul van. A Koroğlu család meglátogatja a beteg Nálánt, ám ott kiderül, hogy a lány a nagynénjénél pihen. Muzo meghallja Nálán köhögését és segítséget hív hozzá. A Koroğlu család megdöbben, hogy nem mondtak igazat. Hazatérvén meglepik Güldzsihánt, aki lelepleződik. Rifat és Güldzsihán kibékül. Adil számonkéri Feridét.

2024.02.27., Kedd 13:00 - 1. évad, 26. rész

Dzsáná továbbra is keresi Szedátot, ő közli, hogy Nálánt szereti. Feride kérdőre vonja Nálánt, hogy járt-e Szedát a szobájában. Nálán elmondja az anyjának, hogy szerelmes. Muzo beszél az apjával, Ráfet másnap reggel azt mondja Ádilnak, hozzák előre az esküvőt, és randevút szervez az ifjú párnak. Güldzsihán Rifat tiltása ellenére asztrológushoz megy.

2024.02.28., Szerda 13:10 - 1. évad, 27. rész

Dzsáná kávézni hívja Nálánt, próbál a bizalmába férkőzni, és a találkozást Szelen tudomására is hozza. Güldzsihán ideges az esküvő miatt, fél, hogy bekövetkezik, amit az asztrológus mondott. Hafizének gyanús Dzsáná közeledése és azt tanácsolja Nálánnak, hogy inkább Muzóban bízzon. Rifat felkeresi Canát és kioktatja. Koroğluék az esküvői előkészületek lázában égnek, hogy vajon megfelel-e a dekoráció a menyasszony szülei elvárásának.

2024.02.29., Csütörtök 13:00 - 1. évad, 28. rész

A két család átbeszéli az esküvői menüt, azonban záporoznak Feride kifogásai. Szelen koreográfust hív, hogy betanítsa Szedátnak és Nálánnak az esküvői táncot. Dzsáná összefut a szállodában Feridével és elmondja neki az igazat, ami után az örömanya meglepően viselkedik. Ádil felidéz egy régi emléket a saját szüleivel kapcsolatosan. Feride és Nálán elviszik Koroğluékhoz a lány kelengyéjét. Feride elmondja Muzónak, hogy mindent tud Canáról, és arra kéri a férfit, hogy legyen Nálán őrangyala.

2024.03.01., Péntek 13:00 - 1. évad, 29. rész

Feride vidám és jókedvű, mint akit kicseréltek. Elpakolják Nálán kelengyéjét Szedát szobájában, majd a két család nőtagjai együtt teáznak és készülnek a leánybúcsúra, a hennaestre. Szedátnak a fiúk szervezik a legénybúcsút. Muzo biztosítja Nálánt, hogy bármit elmondhat neki, Szedátot pedig figyelmezteti, hogy ne okozzon fájdalmat a lánynak. A hennaestre váratlan vendég állít be, de aztán meglepően jó hangulatot teremt. Billur alig várja, hogy megismerje Muzót. Nálán aggódik a nászéjszaka miatt...