Aranykalitka 2. évad, 5-8. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 5-8. rész tartalma

 

2024.03.11., Hétfő 13:20 - 2. évad, 5. rész

Muzo megelégeli a családja hazugságait és nagybátyja, Cavit közreműködésével titokban akar külföldre költözni. Rafet szóvá teszi, hogy lánya, Szelen és a férje, Levent még mindig nem ajándékozták meg unokával. Feride is nyomást gyakorol Nálánra, és mindenféle kétes eredetű vitamint küld, hogy jó feleségként minél hamarabb essen teherbe.

2024.03.12., Kedd 13:15 - 2. évad, 6. rész

A kórház újra felhívja Tákót a beteg édesanyja miatt, és arra kérik, hogy látogassa meg. Adil szeretné elmondani Nálánnak az igazságot a valódi anyjával kapcsolatban, ám Feride úgy véli, hogy ennek majd akkor van itt az ideje, ha Nálán is anya lesz. Rafet közli Nálánnal, hogy mostantól nincs munkája a szállodában.

2024.03.13., Szerda 13:15 - 2. évad, 7. rész

Egy neves divattervező felkéri Nálánt, hogy legyen a főszereplője a következő nagyszabású divatbemutatójának. Cana nem tudja szó nélkül megállni a dolgot, miután a vágyott dizájner ruhát elviszik az orra elől. Rafet teljesen kiborul, amikor megtudja, hogy a felesége és a lánya meghívta a házba vacsorára Cavit bácsit és a feleségét, akiket ki nem állhat.

2024.03.14., Csütörtök 13:15 - 2. évad, 8. rész

Feride elveti a sulykot, amikor lakást bérel a Koroğlu palotával szemben, hogy onnan tartsa szemmel Nálánt, akinek a nevelése miatt komoly gondot okoz az intimitás. Szedát nagyon rosszul viseli az elutasítást, és nem érti Nálán viselkedését. Feride figyelmezteti Muzót, hogy Szedát és Cana titkos viszonyát nem fedheti fel senki előtt.