Bosszú tűsarkon 39-48. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 39-48. rész tartalma

 

2024.02.19., Hétfő 21:00

39. rész

Merve látogatást tesz Pelinnél, miközben Arzu és Oya nála vendégeskedik. Serhan szabadulása után Mehmet és Taylan boldogan üdvözlik visszatérését. Edip váratlanul bemutatkozik, mint új klubtulajdonos. Merve eltökélt szándéka, hogy visszaszerezze otthonát és birodalmát, ezért figyelmezteti barátnőjét.

40. rész

Merve minden eszközt bevet, hogy visszaszerezze korábbi otthonukat. Pelin a végsőkig megpróbál ellenállni, ám Tunc tanár úr lépése sorsfordítónak bizonyul. Oya határozott döntést hoz kapcsolatáról Serhannal, ezért találkozóra hívja.

2024.02.20., Kedd 21:00

41. rész

Oya és Edip izgatottan készülnek a vacsorára, aminek alkalmából revansot készülnek venni. Serhan és Taylan megdöbbentő titkot tudnak meg, ami átértékeli egész eddigi életüket. Nilay mindeközben hatalmasat csalódik édesanyjában, Arzuban.

42. rész

Merve és Pelin összefognak, hogy segítsék házasságuk helyreállítását. Pelin felkeresi Serhan-t, Merve pedig Taylan-t, ám Merve váratlan lépést tesz. Kemal hadnagy a nyomozás során új mozaikdarabhoz kap információt, amihez a börtönben büntetését töltő Riza lesz segítségére. Burcu igyekszik Nilay szimpátiáját elnyerni.

2024.02.21., Szerda 21:00

43. rész

Taylan látni sem akarja feleségét, miután Mervével beszéltek a múltról. Oya úgy dönt, hogy érzelmileg nyitni kezd Serhan felé, eközben Merve reménnyel teli: vacsorázni invitálja férjét otthonukba. Pelin végzetesnek tűnő lépést tesz elkeseredettségében.

44. rész

Oya és Serhan idillikus reggelét hamar megzavarja egy látogató. Serhan nehezen érti meg Oya távolságtartását. Merve érzelmi viharában mindenkihez akad egy rossz szava, barátnői gyanakodni kezdenek viselkedésére. Edip kárörvendését nem leplezve lép a tettek mezejére.

2024.02.22., Csütörtök 21:00

45. rész

Nilay megmagyarázhatatlan rossz érzéssel indul iskolába Ayazzal, ám Arzu megpróbálja elterelni gondolatait. Aznap a kisebb gyerekek számára próbahelyszínt biztosít az intézmény, így Mila és Berk is jelen lesznek. A gyerekek jó hangulatban készülnek elő, mikor a próbát egy váratlan tűzesemény zavarja meg. Merve és a többi szülő azonnal a helyszínre sietnek.

46. rész

Az iskolához megérkezik Oya és Serhan is. A férfi képtelen tehetetlenül nézni a lángban álló épületet, ezért úgy dönt, hogy kezébe veszi az irányítást. Oya siet a segítségére, hogy megkeressék a kisgyerekeket. Nilay és Berk állapota a tűzben ragadva egyre csak romlik.

2024.02.23., Péntek 21:00

47. rész

Oya és Serhan között az ellentét nem enyhül, miután a férfi értetlenül áll Oya rejtőzködése előtt. Merve egy óvatlan pillanatban megmutatja érzékenyebb oldalát Edipnek. Pelin utánajár gyanújának, hogy többet tudjon meg Serhan és Oya közti kapcsolatról.

48. rész

Merve újabb lépéssel próbálja meg Serhan-t maga mellé láncolni, ám Tomris asszonnyal eltöltött vacsora kockázatosra sikerül. Pelin terve, hogy Oya-t kifaggassa szerelmi életéről, ezért szingli estet szervez, ahol jó hangulatban beszélgetnek. Az éjszaka folyamán Mervének váratlan vendégei érkeznek, szorult helyzetbe hozva őt.