Bosszú tűsarkon 49-58. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 49-58. rész tartalma

 

2024.02.26., Hétfő 21:00

49. rész

Taylan segíti Berket, hogy meglephesse Mila-t. Ayse meglátja Serhan-t, miközben a szállodából egyedül távozik, ezért rögtön összeesküvés elméleteket kezd el gyártani barátnőivel. Merve fülébe jut a hír, ezért gyors megoldást kell találnia, hogy mentse a helyzetet.

50. rész

Pelin nyomozásba kezd: belopódzik a szállodai szobákba, hogy kiderítse melyikben lakhat Serhan. Egy óvatlan pillanatban azonban szorult helyzetbe kerül. Edip szembesíti Merve-t az információval, miszerint rájött, hogy férje magára hagyta.

2024.02.27., Kedd 21:00

51. rész

Ayaz síversenyre hivatalos, Arzu és Nilay mellett Mehmet és Burcu is elkíséri. Pelin tervet eszel ki, hogy Oya-t minél előbb sarokba szorítsa, és ehhez nem fél bármit bevetni. Mehmetnek és Arzunak a síparadicsomban nyoma veszik, ezért egy erdő közepén próbálják meg átvészelni a hideget.

52. rész

Burcu képtelen leplezni féltékenységét és indulatait, ezért egy újabb terven töri a fejét, amivel Mehmetet maga mellé láncolhatja. Oya nehezen viseli a nyomást, amit Pelin helyez rá, ezért kénytelen vele tartani a rögtönzött vacsorára. Merve egyre nehezebben tudja menteni helyzetét.

2024.02.28., Szerda 21:00

53. rész

Merve a tettek mezejére lép, hogy Serhanra hatást gyakoroljon: az este folyamán Serhan váratlan telefonhívást kap házuk biztonsági szolgálatától. Mehmet szeretné, ha Burcu-t egy ismerős orvos vizsgálná meg a terhessége kapcsán. Pelin terve nem a várt szerint alakul, mikor Oya és Serhan összekülönböznek a vacsorán.

54. rész

Burcu gondoskodik róla, hogy terhességének híre futótűzként terjedjen az elit környéken. Hamarosan Merve és Pelin is találkozóra invitálja magához. Arzu teljesen kiborul, mikor a városban árgus szemek követik őt. Merve reménykedik, hogy Serhannal közös házassága még megjavítható.

2024.02.29., Csütörtök 21:00

55. rész

Oya értesül arról, hogy Inci-t is elérte Merve gonoszsága, ezért feldúltan keresi fel otthonában, hogy számonkérje tettét. Burcu terve új otthonukkal kapcsolatban beérni látszik, Nilay azonban nem hagyja szó nélkül. Edip összejövetelt tervez a klubba, ahova a város lakói mind hivatalosak.

56. rész

Arzu megelégeli tehetetlen helyzetét, ezért személyesen keresi fel Merve-t, hogy nyomást gyakoroljon rá. Burcu és Mehmet Oya doktornőhöz hivatalosak vizsgálatra, ám Burcu megpróbál mindent elkövetni, hogy elkerülje a vizsgálatot.

2024.03.01., Péntek 21:00

57. rész

Merve szívességet kér Burcutól cserébe a házért: lopakodjon be Arzu házába, hogy elhozza a csomagját, cserébe segíti őt, hogy álmai házához juthasson. Merve tökéletesnek tűnő terve kudarcot vall, mikor fiatal barátnője átverést szimatol. Pelin olyan információk birtokába jut, amivel könnyen nyerő pozícióba kerülhet. Arzu egyre nehezebben viseli a folyamatos cselszövést, ami körülveszi.

58. rész

Pelin elmondja Oya-nak Serhan visszaköltözésének igazi okát. Burcu a cél előtt szenved vereséget. Merve egyre inkább sarokba szorítva érzi magát, miután féltett csomagja Oya-hoz kerül, Serhan pedig továbbra is válni akar tőle.