Bosszú tűsarkon 59-68. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 59-68. rész tartalma

 

2024.03.04., Hétfő 21:00

59. rész

Pelin úgy érzi, hogy nem találja igazi szövetségesét, ezért elhatározza, hogy kideríti milyen kapcsolatban állhat Merve és Oya. Mehmetet kétségek gyötrik a baba állapotával kapcsolatban, ezért újabb időpontot kér Burcunak vizsgálatra. Arzu közbelép, mikor meglátja régi barátnőit egy asztalnál ülve.

60. rész

Burcu egy újabb hazugsággal eléri, hogy Mehmet áldását adja az esküvőjükre. Arzu a hír hallatán teljesen maga alá kerül. Oya ürüggyel keresi fel Serhan-t a cégnél. Pelin forr a dühtől, miután Merve kizárja Berket Mila születésnapi partijáról. Eközben a múltból váratlanul tűnik fel egy régi ismerős arc.

2024.03.05., Kedd 21:00

61. rész

Mehmet kétségbeesetten kéri Arzu segítségét, hogy kimentse szorult helyzetéből, és megakadályozza az esküvőt. Oya elhatározza, hogy kivonja magát a városi pletykákból, és csak a munkájára koncentrál. Burcu izgatottan várja életének legnagyobb napját, mikor Mehmet váratlan üzenetet kap.

62. rész

Az esküvőn váratlanul megjelenik Oya, ezzel kivívva Pelin, Arzu és Burcu ellenszenvét. Oya szeretné elmondani Mehmetnek az igazságot Burcu állapotáról, eközben mit sem sejtve sétál bele a számára előkészített csapdába. Tunc tanár úr feltűnik Merve házában.

2024.03.06., Szerda 21:00

63. rész

Serhan úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi az ügyet, miután Oya nem tesz feljelentést a rendőrségen. Merve aggódni kezd, mikor Rasel-t a földön találja a nappaliban. Burcu belopakodik Oya kórházi szobájába, miközben Pelin, Arzu és Merve is úton van meglátogatni barátnőjüket.

64. rész

Mehmet felkeresi Arzu-t, hogy kiderítse ő felel-e az Oya-val történtekért. Burcu pattanásig feszíti a húrt, mikor megpróbálja Arzura terelni a figyelmet még önmagát is feláldozva. A város lakói és Merve száműzik az édesanyát, hogy biztonságban érezhessék magukat. Oya a kórházból kijőve kézhez kapja a karkötőt, ami megtalálásakor volt nála.

2024.03.07., Csütörtök 21:00

65. rész

Oya a környékre visszatérve szembesül vele, hogy a város Arzu-t teszi felelőssé a történtekért. Serhan külön nyomozásba kezd, hogy kiderüljön ki is a valódi bűnös. Eközben Tunc lépten-nyomon feltűnik: egy este váratlanul Pelin házánál. Pelinnek rossz megérzése támad, ezért Mervét hívja segítségül. Oya vacsorát szervez, ahova Mehmet és Burcu is hívatalos.

66. rész

A szembesítést követően Mehmet teljesen összezavarodik. Burcu Merve segítségét kéri, hogy mentse ki szorult helyzetéből. Az iskolánál váratlanul feltűnik Tunc tanár úr, ezért Mervének gyors megoldásra lesz szüksége.

2024.03.08., Péntek 21:00

67. rész

Burcu izgatottan készül a találkozóra, mit sem sejtve arról, hogy Tunc egészen más információkat tud róla. Mehmet, Serhan és Taylan egy jachton töltik a délutánt, hogy jobb kedvre derítsék egymást. Útjukhoz egy váratlan vendég is csatlakozni fog. Edip kifigyeli amikor Tunc és Burcu rejtélyesen távozik a helyről.

68. rész

Elérkezik Serhan és Merve tárgyalásának napja. Serhan mit sem sejt Merve tervéről és az ügy kimeneteléről. Burcu-t beidézik a rendőrkapitányságra kihallgatásra. Arzu olyan küldeményt kap, ami alaposan felzaklatja. Merve és Pelin olyan csapdába sétálnak bele, amire még ők sem voltak felkészülve.