Bosszú tűsarkon 69-76. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 69-76. rész tartalma

 

2024.03.11., Hétfő 21:00

69. rész

Merve és Pelin nehezen birkóznak meg a történtek emlékfoszlányaival. Az este folyamán váratlanul a rendőrség emberei tűnnek fel Merve otthonánál. Oya csalódott, miután Serhan válása nem zárult sikerrel.

70. rész

Arzu ügyvédi segítséget kér, hogy szembe szállhasson volt férjével a gyerekekért vívott harcban. Eközben Merve megpróbálja jobb belátásra bírni Mehmetet, nem sejtve, hogy ezzel saját férjével kapcsolatban is válaszokat kap. Serhan és Oya egy kellemes délelőttöt töltenek el egymás társaságában, Serhan új otthonában. Burcu terve váratlan fordulatot vesz.

2024.03.12., Kedd 21:00

71. rész

Arzu és a gyerekek visszatérnek otthonukba a megpróbáltatások után. Pelin Merve nyomásgyakorlása miatt megpróbál egy közös vacsorát létrehozni Serhannal. Kemal nyomozó hasznos információkhoz jut Tunc tanár úr által.

72. rész

Merve felkeresi férjét, hogy felmerülő kérdéseit tisztázzák. Serhan mit sem sejtve engedi be otthonába, miközben Merve alapos tervet eszelt ki, hogy leleplezze a titokzatos szerető kilétét. Férje nevében küldött segélykérő üzenetre várja a megjelenő ismerősöket.

2024.03.13., Szerda 21:00

73. rész

Edipnek váratlan látogatója érkezik az este folyamán. Merve-t kétségek gyötrik, ezért megpróbálja kitalálni, hogy kit rejthet Serhan életében a titokzatos új hölgy. Oya Pelinnél igyekszik információkhoz jutni Tunc tanár úrról.

74. rész

Pelin csalódik Mervében, ezért ellenakcióba lendül, felhasználva Burcu-t. Arzu meghívást kap Envertől egy munkán kívüli vacsorára. Mehmet váratlanul látogatást tesz otthonukban, ahol egyedül találja Nilay-t és Ayaz-t.

2024.03.14., Csütörtök 21:00

75. rész

Pelin, Burcu és Oya gondosan előkészített tervvel lendülnek akcióba. Merve otthonában javában tart Mila születésnapi partija, mikor váratlanul feltűnik Burcu, és a hálószobájába hívatja. Edip gyanakodni kezd Oya viselkedése miatt, ezért úgy dönt, hogy utánajár a dolognak.

76. rész

Merve úgy dönt, hogy egy időre elutazik, távolléte idejére pedig Serhanra bízza Mila-t. Mehmet felkeresi Enver-t, hogy beszélgessenek Arzuról. A pletyka hamar szárnyra kel, miután úgy hiszik, hogy Arzunak új kiszemeltje van. Pelin elhatározza, hogy kinyomozza a rejtélyes férfi kilétét.