Szerelmes álmodozók 140-149. rész tartalma

Szerelmes álmodozók 140-149. rész tartalma

 

2024.02.19., Hétfő 19:00

140. rész

Az alaposan lerészegedett Eugenio nekiesik José Luisnak. A férfit Fernanda csillapítja le. José Luis megrémül, amikor megtudja, hogy Jaqueline ismét drogokat szed, ezért megígéri a lánynak, hogy folytatják a kapcsolatukat. Ruben megígéri Julietának, hogy gyógyíttatja a bulimiáját. Ugyanakkor Leticia Eugenióval szövetkezve terveket kovácsol.

141. rész

A Jaqueline és José Luis kibékülését követő beszélgetés alatt Fernanda rájön, hogy a lány rendszeresen kábítószert szed. Julieta és Ruben acapulcói kirándulását Leticia alaposan elrontja. Elviszi Julietának a róla és Rubenről készült újságot, amelynek fotóján Leticia és Ruben csókolóznak. Julieta elrohan Ruben házából.

2024.02.20., Kedd 19:00

142. rész

A Leticia állította csapda hatása bombaként robban. Ruben őrjöngve utazik Julieta után, aki szakít a hűtlen férfival. José Luis megtudja, hogy Jaqueline drogos állapotban csókolózott Manuellel. A férfi felelősségre vonja Jaqueline-t. Beto beiratkozik abba az iskolába, ahová Lucía és barátnői járnak.

143. rész

Marconi és Artemio üzleti tárgyalásán kiderül, hogy a drogkereskedelem hatalmas profitot hoz a két sötét üzletembernek. Lucía barátnői asszisztálásával eljátssza az iskolában jól előkészített rosszullétét. A fertőző bárányhimlő „megrendezésével” elkezdhetik a lány visszatérését, Adrianából ismét Lucía lehet.

2024.02.21., Szerda 19:00

144. rész

A négy barátnő és iskolatárs Lucía lakásán Jaqueline-ről beszélget, amikor a lány megérkezik. Meggyőzik arról, hogy gondolja át José Luis iránt érzett olthatatlan rajongását. Beto drága műszaki cikkeket vásárol édesapja pénzén. Nevelőapja őrjöng, amikor meglátja a drága holmikat. Ruben otthonában Manuel és Ruben nagy adagokban szednek drogokat.

145. rész

Miután Artemio megkapja házvezetőnője üzenetét, otthonába siet, ahol Rubent és Manuelt két lány társaságában kábítószeres állapotban találja. Rubent tiltakozása ellenére kórházba viszi. Leticia kihasználva helyzetét, Artemio számítógépén átutal egy hatalmas összeget Eugenio számlájára. Betót nevelőapja válaszút elé állítja, vagy őt, vagy Ismaelt választja.

2024.02.22., Csütörtök 19:00

146. rész

Manuel bejelenti Anának, hogy Jaqueline-t szereti. A lány szakít a barátnőjével. Beto az édesapjához, Ismaelhez költözik. Ruben a kórházban megbékél apjával, aki ígéretet tesz, hogy a jövőben több időt szentel Rubennek. Eugenio egy étteremben találkozik a család orvosával, aki érdeklődik Fernanda állapotáról.

147. rész

Eugenio önkívületi állapotban nekiesik Fernandának, amikor megtudja, hogy a felesége nem az ő gyerekét hordja a szíve alatt. Az asszony kérésére megegyeznek, hogy együtt maradnak és az igazságot titokban tartják. Rubennek az édesapja a kórházban megígéri, hogy a jövőben többet foglalkozik a fiával.

2024.02.23., Péntek 19:00

148. rész

Eugeniót folyamatos részegsége láttán Jaqueline alaposan összeszidja és gyanakodva kérdezi az ivászat okáról. Rubent, miközben kórházban kezelik, Julieta felkeresi. A fiú bocsánatot kér a lánytól.

149. rész

Manuelt a nyomozók a szövetségi rendőrségre szállítják, ahol kemény bűnözők zárkájába zárják. Cellatársai összeverik és elveszik értéktárgyait. Szorult helyzetében először Rubent, majd Jaqueline-t hívja telefonon és a segítségüket kéri.