Bor, mámor, szerelem 39-43. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 39-43. rész tartalma

 

2024.03.18., Hétfő 19:45 - 39. rész

Alica és Nina rátalálnak a vérző Martinra. Nina féltékeny lesz, látva Alica és Martin bensőséges viszonyát. Alica később állást ajánl Martinnak Afrikában. Igor dühös, amiért Slávo cserben hagyta a szüret kapcsán. Miután később Slávo hazatér, elmeséli, hogy Ingrid állást ajánlott neki, de elutasította, Igor viszont kész tények elé állítja. Tóth aggódik, hogy Slávo jelenléte a cégnél gondokat jelenthet. Eva megtudja, hogy mi történt Martinnal és elmegy Peterhez, hogy beszéljen vele és elbeszélget Stanislavval is, akitől megtudja, hogy Ivan 51 százalékot a cégből elad a TS Holdingnak. Felhívja Ivan-t, hogy lebeszélje róla. André szerelmet vall Ninanak és Martin meglátja őket, amint csókolóznak. Ez végleg összetöri.

2024.03.19., Kedd 19:45 - 40. rész

Slávo visszamegy a céghez Ingrid bosszúságára, viszont Ivan nagy örömére. Amikor Tóth megtudja a hírt bedühödik. Alica állást ajánl Martinnak Kongóban, aki némi vívódás után elvállalja a munkát. Dorotanak is elmondja, aki elviszi a hírt Ninanak. Nina aggódik a „Mária” termése miatt, mert erős jégeső várható a környéken. Jakub elmegy Laurahoz egy béke ajándékkal és a két kisgyerek kibékül egymással. Eva nagyon örül a gyerekek békülésének. Martin szüleit hidegzuhanyként éri fiuk döntése.

2024.03.20., Szerda 19:45 - 41. rész

Martin bejelenti, hogy elmegy Alicával Kongóba, majd úgy tesz, mintha meggondolná magát és csak Prágáig menne. Ivan megkéri Ingrid kezét, aki megfenyegeti ezzel Tóthot. Egy névtelen valaki szétoszt a városban egy levelet, amiben leleplezi Miro és Karin kapcsolatát. Jön a vihar és Ingrid összeszólalkozik Ninával, mert Nina meg akarja védeni a termést. Ingrid pedig meg akarja ezt akadályozni. Viola végre megmondja a magáét Mironak és csúnyán összevesznek. Dorota megpróbálja felnyitni Nina szemét, hogy csakis miatta megy el Kongóba Martin, és beszéljen vele a kettejük dolgáról.

2024.03.21., Csütörtök 19:45 - 42. rész

A rejtélyes névtelen levelet egyre többen megkapták a településen. Tóth is elolvassa és megtiltja Mironak, hogy Karinnal menjen az esti fogadásra. Nina kificamítja a bokáját, miközben a szőlősben dolgozik. Rögtön orvoshoz viszik, de még Martint és Alicát találják a rendelőben, amint Martin az útlevelét keresi. Megvizsgálja Ninát és megállapítja, hogy csak pihentetnie kell a bokáját. Az esten megjelenik Miro egyik fő szponzora Eugen Baxa. Violának eláll a lélegzete, amikor megpillantja a férfit. A vihar elvonul, szerencsére a szőlőt sikerül megmenteni.

2024.03.22., Péntek 19:45 - 43. rész

Karin váratlanul beállít a fogadásra és feltételeket szab Mironak a hallgatásáért cserébe. Dorota és Slávo egy göbe estét tartanak Igor lakásán és jót beszélgetnek. Karin megismerkedik Miro legnagyobb támogatójával, Baxával és az ujja köré csavarja a férfit. Nina nem győz hálálkodni Andrénak, hogy a segítségével sikerült megmenteni a termést. Ivan tovább próbálkozik, hogy összehozza Ninát és Andrét. Igor bevallja Ďuronak, hogy odavan a nővéréért. Miro továbbra is kellemetlenül érzi magát Karin miatt. Igor és Dorota nagy meglepetésükre egymás mellett ébrednek és a férfi azt, hazudja, hogy Dorota rámászott az éjszaka. Viola továbbra is kétségbeesetten keresi Dorotkát. Ingrid visszamondja a szüretet Vráblik úr cégével, amire Slávo rájön. Anna elmegy Dorotához, hogy megkérje költözzön hozzájuk, de a lányt csak is az érdekli, ki az igazi apja.