Bor, mámor, szerelem 44-47. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 44-47. rész tartalma

 

2024.03.25., Hétfő 19:45 - 44. rész

Nina és André pontot tesznek kapcsolatuk végére, és André hazautazik. Slávo rajtakapja Ingridet, hogy kárt akar okozni a cégnek azzal, hogy felbontja Vráblikkal a szerződést és másik céget szerződtet a szüretre. Slávo elmondja ezt Ivannak, akit Ingrid végül maga mellé állít, így újra Slávo és Ivan kapcsolata romlik meg. Igor reménytelenül szerelmes Dorotába, akit viszont per pillanat csak az érdekel, hogy megtalálja az apját. Martin Afrikában átéli első éles helyzetét, és a keze között meghal egy nő, aki egy kisfiút hagy maga után. Martin nem akarja elengedni a fiút a menekült táborba.

2024.03.26., Kedd 19:45 - 45. rész

Alica nem engedi Martinnak, hogy Kofi a kórházban maradjon. Martin azt hazudja az ápolónak, hogy Kofi beteg, és összebarátkozik vele. Dorota talál egy fiatalkori képet az anyukájáról. Viola még nincs készen arra, hogy beszéljen neki az apjáról. André meghívja Ninát Franciaországba, aki úgy dönt, hogy elfogadja a meghívást. Ivan áldását adja az útra, de Eva nem tartja jó ötletnek. Ingrid egy eddig ismeretlen céget bízott meg, hogy munkásokat küldjenek a szüretre. Slávo és Igor felelősek a betanulásukért. Slávo megpróbálja Igornak megszerezni Dorotát. Igor bevállal Dorotáért egy injekciót. Buranovský visszatér a faluba, és ezzel kiborítja Dorotát. Peter felajánlja Evának, hogy elkíséri tanúskodni a bíróságra. Tóth utasítására Miro megpróbálja megnyerni magának a papot, és le akarja fizetni.

2024.03.27., Szerda 19:45 - 46. rész

Buranovsky elmondja Dorotának, hogy az anyját átkaroló pasi a képen ő maga. Dorota ebből kikövetkezteti, hogy Buran az apja. Dorota ápolja Igort, miközben ő megpróbálja elmagyarázni, hogy nem feküdtek le. Dorota elmondja neki a félelmét azzal kapcsolatban, hogy doktor Buran talán az apja. A bíróságon hiába jelenik meg Peter, vallomását nem veszik figyelembe, mert Robo megvádolja, hogy intim viszonyban vannak Evával, így Eva kérelme a távolságtartási végzésre meghiúsul. Tóth megfenyegeti Mirot, amiért elbénázta a pap lefizetését. Miro megkéri feleségét, hogy ő adja át a papnak a pénzt. Viola elutasítja, mivel korábban Karin meglátogatta őt, és elmondta neki, hogy Miro feleségül akarja venni. Ivan elmondja Ingridnek terveit, mi szerint a céget a gyerekeire akarja íratni.

2024.03.28., Csütörtök 19:45 - 47. rész

Ingrid elmondja Tóthnak, hogy Ivan a gyerekeire akarja íratni a céget. Tóth felszólítja, hogy találjon ki valamit, mert erről szó sem lehet. Ingrid új stratégiával áll elő: össze akarja ugrasztani az apát a gyerekeivel. Dorota tovább nyomoz az apja után és egy régi fénykép alapján úgy véli, meg is találta Buranovský személyében, aki alátámasztja a teóriáját. Szerencsére Viola tisztázza az ügyet, de nem akarja elmondani Dorotának, ki a valódi apa. Martin úgy dönt, hogy nem akar Afrikában maradni, mikor támadás éri a kórházat.