Bor, mámor, szerelem 48-51. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 48-51. rész tartalma

 

2024.04.02., Kedd 19:45 - 48. rész

Eva és Peter a kempingezés alatt közelebb kerülnek egymáshoz. Robo, miután Vinco feltüzelte, utánuk ered az erdőbe. Ingrid megkezdi az áskálódó hadműveletét Ivan gyermekei ellen és bemártja Slavót. Peter vonzalmát Eva felé pedig egyszerű üzleti trükknek tünteti fel. Anna, mikor meghallja a kongói tudósítást a kórházat ért támadásról, gyanút fog. Zolival felhívják a konzulátust, és megtudják, hogy Martin tényleg Kongóban van.

2024.04.03., Szerda 19:45 - 49. rész

Eva, Peter és a gyerekek kirándulni mennek. Amikor kiderül az afrikai merénylet és Martin eltűnése, Anna hazahívja Petert, aki magára hagyja Evat a gyerekekkel. A részeg Robo, aki eddig lesből figyelte őket, most előáll és egy heves vita után megerőszakolja Evat az erdőben. Ivan dühös, hogy Eva Peterrel folytat viszonyt. Dorota és Buransky elmennek, hogy találkozzanak Tányával, hátha megtudnak valamit Dorota apjáról, de az este ivászatba torkollik, ezért Dorota Igort kéri meg, hogy mentse ki szorult helyzetéből. Alica magát okolja Martin feltételezett haláláért.

2024.04.04., Csütörtök 19:45 - 50. rész

Eva és Ivan összevesznek Peter miatt. Ivan átadja a jegygyűrűt Ingridnek és elhatározzák, hogy este tájékoztatják a családot is. Most, hogy Ivan eljegyezte, Ingrid egyre inkább elszemtelenedik. Eva felhívja Ninat, hogy beszámoljon Martin eltűnéséről. Ninat megrázza a hír és rögtön próbálja hívni Martin. Alica aggódik Martin miatt, de semmi hír róla. Végül a mentőalakulat rátalál a csörgő mobilja alapján, de igen súlyos állapotban van, belső vérzései vannak. Dorota és Buranovsky között egyre inkább javul a kapcsolat és végül le is tegeződnek egymással. Zoli rájön, hogy mit tett Robo Evaval és rá akarja venni az asszonyt, hogy jelentse fel.

2024.04.05., Péntek 19:45 - 51. rész

Nina önmagát hibáztatja, amiért Martin Kongóba megy miatta, és örökre elveszítheti őt. Martin állapota nagyon súlyos, sürgősen rendes kórházba kell szállítani, ezért Alica úgy dönt, hogy feláldozza jegygyűrűjét. Viera úgy véli, hogy a családjukat elátkozták, amikor egyik szerencsétlenség történik velük a másik után. Stanót hibáztatja. Még a példaértékű házasságuk is válságba került. Zoli jelenteni akarja Eva megerőszakolását a rendőrségen, de Eva visszautasítja. Miro Petránskytól kér tanácsot, aki felajánlja, hogy az egész ügyet a saját kezébe veszi, és gondoskodik arról, hogy Robo a börtönbe kerüljön.