Szerelmes álmodozók 160-169. rész tartalma

Szerelmes álmodozók 160-169. rész tartalma

 

2024.03.04., Hétfő 19:00

160. rész

Fernanda és José Luis hevesen csókolózik a kerti házban, amikor Jaqueline rájuk nyit, s iszonyatos botrányt rendez. Fernanda és José Luis kénytelenek részletesen elmesélni mindazt, ami az elmúlt hónapokban velük történt.

161. rész

Fernanda és José Luis elmesélik Eugenio zsarolását és közvetlen munkatársa, Cubano fenyegetéseit. Jaqueline a részegen megérkező apjának dühösen elmeséli mindazt, amit Fernandától és José Luistól hallott.

2024.03.05., Kedd 19:00

162. rész

Eugenio megpróbál mindent letagadni, majd a hallottak súlyától összeomlik. Fernanda elmondja José Luisnak, hogy a gyermek, akit vár, nem Eugenio gyermeke.

163. rész

Jaqueline határozottan megparancsolja az apjának, hogy sem Fernanda, sem pedig Jose Luis ellen ne kövessen el semmi jóvátehetetlen büntetést, mert akkor őt örökre elveszíti. Jose Luis arra gyanakszik, hogy Eugenionak köze van a drog-kereskedelemhez.

2024.03.06., Szerda 19:00

164. rész

Ruben váratlanul valamilyen ismeretlen titkot sejt Julieta furcsa megnyilvánulásai mögött. Nem nyugszik és megpróbálja megfejteni a titkot. Eugenio előveszi Cubanót és közli a férfival, hogy eszébe ne jusson még egyszer a saját kontójára megfenyegetni Fernandát és Jose Luist.

165. rész

Julieta újabb és újabb meséje és az utolsó színjátéka sikertelen marad. Ugyanakkor Ruben nyomozása eredménnyel zárul. Az eredmény sem Julieta, sem pedig Ruben számára nem okoz megkönnyebbülést.

2024.03.07., Csütörtök 19:00

166. rész

Ruben követi Julietát a szülei otthonáig és amikor betoppan, egy családi veszekedés kellős közepébe érkezik. Octavio, Julieta apja a teljes igazságot elmeséli Ruben-nek. Julieta lelepleződik. Ruben gyűlölettel és undorral szakít volt szerelmével.

167. rész

New York-ból megérkezik Marconi, a drogkereskedő és amikor felkeresi Eugeniot, félreérthetetlen célzást tesz Jaquelinre. A férfi szájából a megjegyzés fenyegetésnek hangzik. Egy nagymennyiségű kábítószer átvételénél Eugenio is megjelenik. A tranzakciót Gonsalo és Jose Luis által felkért nyomozó filmre veszi és hangfelvételt is készít.

2024.03.08., Péntek 19:00

168. rész

A tranzakciót Gonzalo, a José Luis által felkért nyomozó filmre veszi és hangfelvételt is készít. Fernanda rendelőjében megjelenik a teljesen lezüllött Carlos Muñoz doktor és meglepő vallomást tesz…

169. rész

Carlos felkeresi Fernandát, és töredelmesen bevallja összes múltbéli Eugenióval bonyolított üzelmét. Cubano kinyomozza és foglyul is ejti a magánnyomozót. Sikeresen kiveret belőle mindent a gazdája elleni megbízásról, majd fejbe löveti. Ezután Eugenio már személyesen is képviselteti magát José Luis elfogásánál. A fiatalok eközben megpróbálják újraosztani párkapcsolataikat, ki-ki szenvedélyének és kitartásának arányában…