Bor, mámor, szerelem 57-61. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 57-61. rész tartalma

 

2024.04.15., Hétfő 19:45 - 57. rész

Nina és Martin végre beszélnek és Martin kitárulkozik neki és elmondja, mi történt vele Afrikában. Nina úgy dönt, hogy visszamegy vele megkeresni Kofit. Miro megnyeri a választásokat. Ivan a fogadás alatt többször próbál beszélni vele Tóthról, de sikertelenül. Miro aggódik, hogy Ivan esetleg gyanút fogott. Slávo arra kéri Dorotát, hogy menjen el Miro esti magánpartijára, hátha kiszagolhatja, hogy miben mesterkedik Ingrid és a cinkosai. A gyerekek és a dédszülők titokban válságtanácsot terveznek azért, hogy Eva és Peter kettesben utazhassanak el. Stano hamis ürüggyel eltávolítja Vierat és Alicat a házból, hogy Nina nyugodtan találkozhasson Martinnal. Viola, a rosszulléte után, arra kéri Dorotát, hogy ő is menjen el az estélyre, mert fél, hogy egyedül nem fogja bírni. Ingrid azt mondja Ivánnak, hogy gyereket vár tőle.

2024.04.16., Kedd 19:45 - 58. rész

Martin és Nina elhatározzák, hogy együtt mennek el Afrikába és Alica segítségét kérik, hogy szerezzen Ninanak vízumot. Viera felháborodik, amikor megtudja, hogy Stano a háta mögött mesterkedett. Martin bejelenti nekik, hogy mindketten Afrikába utaznak. Dorota Buranovskytól tudja meg, hogy az anyja rosszul lett, ezért elmegy hozzá, hogy segítsen neki az estély előtt és belejelenti, hogy az estélyre is ott marad. Az estélyre Baxa is hivatalos, aki azonnal bizalmaskodni kezd Dorotával, amint megismeri és amikor túllő a célon, Viola közbelép és kidobja a házból. Miro és Tóth azt hiszik, hogy Ingrid csak csaliként dobta be Ivánnak a terhességet és megdöbbennek, amint Ingrid közli, hogy valóban terhes. Anna, Zoli, Laura és Jakub terve tökéletesen sikerül, hogy Eva és Peter csak kettesben utazzanak el, csak azt nem tudják, hogy Eva és Peter átláttak a szitá

2024.04.17., Szerda 19:45 - 59. rész

Viera úgy dönt, tájékoztatja Ivant Nina és Martin útjáról. Ninának végül sikerül meggyőznie Vierát, hogy megértse, miért akarnak elmenni Martinnal, de az apja álláspontja hajthatatlan. Ivan megakadályozza Nina utazását. Dorota aggódik anyja egészsége miatt. Buranovský nyugtatókat ír fel neki, de tudni akarja Viola kitörésének okát. Rájön, hogy Viola komoly titkot rejteget, ami tönkreteszi az életét. A nagyszülők utazása kalandosabb lesz, mint tervezték. Otthon vár rájuk az első komoly akadály, ami miatt talán mégsem utaznak el...

2024.04.18., Csütörtök 19:45 - 60. rész

Baxa hajlandó elfelejteni az egész incidenst Violával, de követeli, hogy személyesen kérjen bocsánatot tőle. Viola szerint Baxa megérdemelte a kirohanását. A helyi plébános együttérez Violával a szenvedése miatt. Megdöbbentő tények kerülnek a felszínre. Martin és Nina várják Jakub műtétjének eredményét. Martin aggódik, hogy sürgős beavatkozása maradandó egészségügyi következményekkel jár. A gépük hamarosan indul, de Martin meg akarja várni, amíg Jakubko felébred. Peter és Eva lassan megtalálják az utat egymáshoz, de aztán jön egy nyugtalanító telefonhívás. A morvaországi utazásnak korán véget kell érnie. Ivan emlékeztetőt kap a fizetetlen részletekről. Ivan azt hiszi, a bank hibázott, de Ingrid elismeri, hogy tudott a kifizetetlen adósságról.

2024.04.19., Péntek 19:45 - 61. rész

Miután Baxa beszél Violával, megváltoztatja Miro feltételeit – egy héten belül tönkre akarja tenni a Dolinský pincészetet. Tóth hisz benne, hogy sikerül a tervük. Viola nem mondja el Mirónak az igazságot Baxáról. Ingrid felveti Tóthnak, hogy a gyerek talán nem Iváné. Megpróbálja kideríteni, milyen esélyei lennének Tóth-tal, de a férfi szerint rossz anya lenne. Robo ismét gondot okoz. Meglátogatja Laurát, de Eva és Peter is otthon van. Peter elveszíti az önuralmát és lekever egyet Robónak.