Aranykalitka 2. évad, 14-17. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 14-17. rész tartalma

 

2024.03.25., Hétfő 13:20 - 2. évad, 14. rész

Szelen és Levent felfedezik, hogy a szálloda éttermében Ráfet egy vele hasonló korú ismeretlen nővel beszélget. Muzo nem akar többé találkozni Perával. A büdösen hazaérkező Szedát jobbnak látja nem titkolni Nálán előtt az új munkáját. Feride nehezen viseli Ádil hajthatatlanságát, aki el akarja mondani az igazságot Nálánnak. Ráfet zsebpénzre fogja a fiát és elveszi a kocsiját. A villa lakói hiába vetnek be mindent, a családfő végül elolvassa a számlakivonatot.

2024.03.26., Kedd 13:15 - 2. évad, 15. rész

Güldzsihán költekezésére válaszul Ráfet minden eddiginél drasztikusabb megszorításokat vezet be a villában. Csávit elárulja Güldzsihánnak, hogy Muzo honnan szerezte a pénzt. Feride Ádilt hibáztatja lányuk, Szemá haláláért, és próbálja megakadályozni, hogy apa és lánya találkozzanak. Haluk olyasmit derít ki, amitől Dzsáná úgy érzi, hogy igazi ütőkártya került a kezébe. Ádil rosszul lesz a sétányon.

2024.03.27., Szerda 13:15 - 2. évad, 16. rész

Ádil halála mindenkit megrendít. Csávit békejobbot nyújt Ráfetnek. Szedát vigasztalni próbálja Nálánt. Güldzsihán hátsó szándéktól tartva számonkéri Csávitot. Dzsáná arcátlanul megjelenik a villában, hogy részvétét fejezze ki. Feride elmagyarázza Háfizének, hogy miért tiltotta meg Nálánnak a sírást. A nagy zűrzavarban Döndü gyűrűjéből kiesik a kő. Dzsáná kihasználja az alkalmat, hogy Feride tudtára adja, mihez tartsa magát.

2024.03.28., Csütörtök 13:15 - 2. évad, 17. rész

Levent a konyhában falatozik, és közben rájön, hol lehet Döndü gyűrűjéből kiesett kő. Nálánt nagyon megviseli az apja elvesztése. Szedát újabb hazugságot találl ki, és titokban átmegy Dzsánához vigasztalódni. Nálán éjjel kimegy a temetőbe, hogy kisírhassa magát, de csak ürességet érez. Végül Hayri vigasztalja meg.