Aranykalitka 2. évad, 18-21. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 18-21. rész tartalma

 

2024.04.02., Kedd 13:30 - 2. évad, 18. rész

Nálán és Hayri között egyre nyilvánvalóbb a barátság. Feride összefut a késő este hazatérő Szedáttal és kérdőre vonja. Ráfet felajánlja Feridének, hogy Háfizével költözzenek a villába. Döndü nagy áldozatok árán visszakapja az ékkövet. Feride felkeresi Dzsánát és megfenyegeti. Szelen nagyon kíváncsi, Szedát titokzatos munkájára és nyomozni kezd. Nálán a tiltás ellenére ismét sétálni megy és végre felszínre törnek az érzelmei.

2024.04.03., Szerda 13:35 - 2. évad, 19. rész

Nálánt nyomasztja, hogy elsírta magát a parton, ráadásul Hájri vállán, ami felidéz egy régi rossz emléket a kamaszkorából. Dzsáná ismét az apjához fordul segítségért. Feride azonnal észreveszi, hogy Nálán sírt, de a lány megnyugtatja, hogy nem látta senki. Ráfet felhívja Pervint, hogy tisztázzák a múltat. Dzsáná felkeresi Szedátot az új munkahelyén, miközben Feride megtudja az igazat Nálán sétájáról.

2024.04.04., Csütörtök 13:30 - 2. évad, 20. rész

Perá beállít a villába és Muzót keresi, hogy orvoshoz vigye. Feride unszolására Billur meglátogatja Nálánt, aki mindenről beszámol a barátnőjének, miközben az anyja az ajtó előtt hallgatózik. Güldzsihán nagyon félti a fiát és cseppet sem találja szimpatikusnak Perát. Miközben Ráfet együtt vacsorázik Pervinnel, Szelen meglepi őket.

2024.04.05., Péntek 13:30 - 2. évad, 21. rész

Pervin figyelmezteti Perát, hogy ne feledkezzen meg a tervükről. Szedát és Nálán összevesznek a hálószobában, ám Feride ráparancsol Nálánra, akit éjjel rémálom gyötör. Szelen és Tako terve félresikerül. Nálán kisebb huzavona után bocsánatot kér Hájritól. Dzsávit titokban találkozóra hívja Pervint. Nálán megkéri Hájrit, hogy vigye el oda, ahol az apjával bicikliztek.