Aranykalitka 2. évad, 22-26. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 22-26. rész tartalma

 

2024.04.08., Hétfő 13:30 - 2. évad, 22. rész

Szedát aggódik, hogy Alp bármelyik percben felhívhatja Nálánt, és akkor kiderül a viszonya Dzsánával. Ráfet ráparancsol Leventre, hogy kísérje el Szelent az orvoshoz, ami újabb hazugságra kényszeríti Szelent. Billur meglátogatja Nálánt a Koroglu-rezidencián, és teljesen lenyűgözi Tákót, aki csalódva hallja, hogy a lánynak mennyire tetszik Hájri. Feride felkeresi Dzsánát a hotelben és szövetkeznek, hogy meggyőzzék Alpot.

2024.04.09., Kedd 13:30 - 2. évad, 23. rész

Alp meglepődik, hogy Nálán helyett a felesége várja a sétányon. Szedát boldog, hogy apja őt nevezte ki az új hotel igazgatójának. Güldzsihán látni szeretné az unokája ultrahangos fotóját, ami újabb kihívás elé állítja Szelent. A bulvárban szárnyra kap, hogy Alp válni készül Dzsánától a nő titokzatos, nemrég nősült fiatal szeretője miatt. Hájri örül, hogy Szedát körül szorul a hurok.

2024.04.10., Szerda 13:30 - 2. évad, 24. rész

Szelen meglepetés partit szervez a szülei házassági évfordulójára, amire mindenkit meghív, még az újságírókat is. Feride megzsarolja Alpot, hogy nyilvánosságra hozza erőszakoskodását a bébiszitterrel. Ráfet egyáltalán nem örül, hogy Dzsávitot és a bajkeverő feleségét is meghívták a partira. Dzsáná és Alp tisztázzák magukat az újságírók előtt. Szelen egy videó-montázzsal készül a szülei tiszteletére, azonban egy egészen más videó indul el a kivetítőn.

2024.04.11., Csütörtök 13:30 - 2. évad, 25. rész

Ráfet a videómontázs levetítése közben rosszul lesz, és azonnal hazamennek. A család megtudja, hogy valójában már egy ideje komoly gond van a szívével, és az orvos szigorú diétára fogta. Szelen és Szedát versengése az elnöki székért elfajul. Nálán gyanúsnak találja Szedát viselkedését.

2024.04.12., Péntek 13:30 - 2. évad, 26. rész

Ráfet elárulja Szelennek, hogy rá akarja bízni a céget, ám ezt szeretné még egy ideig titokban tartani. Feride meghívja Nálánt és Ádilt ebédre, akik nem tudják mire vélni a dolgot. Levent és Szelen durván összevesznek. Ráfet felkeresi Dzsánát, és megkéri, hogy tartsa magát távol a családjától és Nálántól.