Bosszú tűsarkon 2. évad, 4-13. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 2. évad, 4-13. rész tartalma

 

2024.04.08., Hétfő 21:00

2. évad, 4. rész

Merve-t felkavarja a találkozás Kerimmel. A férfi célzottan érkezett a városba, Oya mit sem sejt arról, hogy megvezetés áldozatává válik. Arzu ismét gyanakodni kezd Mehmetre, miután régi rossz emlékeit juttatja eszébe.

2. évad, 5. rész

Serhan titokzatos viselkedése nem hagyja nyugodni Kemal hadnagyot. Arzu és Pelin gyanakodni kezdenek Burcura Elif halálának kapcsán. Merve vívódik Kerim közelsége miatt.

2024.04.09., Kedd 21:00

2. évad, 6. rész

Kemal hadnagy egy percre sem hagyja szem elől veszni Serhan-t. Burcu felkelti vőlegénye gyanakvását. Kerim szorult helyzetbe hozza Merve-t, amikor ajánlatot tesz neki.

2. évad, 7. rész

Pelin ellenakcióba lendül, és Merve segítségét kéri, miután megtudja, hogy Taylan vendégségbe invitálja Emre-t és Burcu-t. Mehmet és a gyerekek egyre nehezebben viselik, hogy Arzu a munkájának szenteli az idejét. Merve ideje egyre csak fogytán Kerim ultimátuma miatt.

2024.04.10., Szerda 21:00

2. évad, 8. rész

Nilay menedékre lel Oya otthonában. Merve megpróbálja elérni, hogy Kerim távozzon az otthonából, mikor Serhan váratlanul hazatér. Oya olyan információhoz jut, ami gyanút ébreszt benne Edip halálával kapcsolatban.

2. évad, 9. rész

Oya egy ürüggyel bejut Arzu otthonába, hogy bizonyíték után kutasson. Merve ellenakcióba lendül Kerimmel szemben: megpróbálja megakadályozni legfontosabb tervének megvalósulását. Serhan látogatóba érkezik kisfiához.

2024.04.11., Csütörtök 21:00

2. évad, 10. rész

Oya váratlan vendége különös ajánlatot tesz. Arzu megpróbál anyaként is helytállni, és közös programot szervezni a családjával, azonban tervei nem a várt szerint alakulnak. Pelin szorult helyzetbe kerül Emre miatt.

2. évad, 11. rész

Arzu képtelen koncentrálni a szomszédságában zajló hangzavar miatt. Nilay zaklatottan tér haza az iskolából. Pelin úgy dönt, hogy eltünteti a bizonyítékot, azonban váratlan követője akad. Merve újabb lépést tesz Kerim meggyengítésének érdekében.

2024.04.12., Péntek 21:00

2. évad, 12. rész

Oya szemtanúja lesz, ahogy Pelin próbálja eltüntetni a bizonyítékot. Kerim érzelmeit felkavarja, mikor megpillantja a piros autót, ezért komoly döntést hoz: tettével hamar feltűnést kelt a városban. Nilay aggódni kezd, hogy titka napvilágot látott.

2. évad, 13. rész

Elérkezik a vacsora ideje Pelinék otthonában. Az este hangulatát Emre különböző megjegyzései fokozzák. Nilay-t gyötri a lelkiismerete az iskolában történtek miatt. Kerim és Oya megvitatják egymás szerelmi életét.