Bosszú tűsarkon 77-86. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 77-86. rész tartalma

 

2024.03.18., Hétfő 21:00

77. rész

Pelin megpróbálja kifaggatni Arzu-t szerelmi életével kapcsolatban. Miután Merve feláldozta volt tanárát, Edipről a pletyka tovább terjeng a városban. Oya úgy dönt, hogy tisztára mossa a nevüket.

78. rész

Merve visszatér a városba, Serhan örömére közli, hogy nem akadályoztatja tovább a válási folyamatot. Mehmet információt kap arról, hogy ki lehet Arzu új párjelöltje, ezért feldúltan keresi fel a férfit az irodában. Oya és a többiek mit sem sejtenek arról, hogy Mervének egy újabb terve van kilátásban.

2024.03.19., Kedd 21:00

79. rész

Merve célja, hogy Serhan és Oya közé éket verjen, ehhez apró cselekhez folyamodik. Első lépésként megkéri Oya-t, hogy hozza el Mila-t az iskolából, miközben Serhan készül aznap lánya felvételére. Arzu vacsorára invitálja Mehmetet a történtek után. Taylan meglepődik, mikor észreveszi, hogy új bejárónő jelenik meg a házukban.

80. rész

Ilhan megdöbben, mikor negatív értékelések sokaságával találkozik az interneten Oya doktornővel kapcsolatban. Pelin kezdi átlátni Taylan szimpátiáját az új bejárónő irányában. Serhan egyre inkább kezdi elhinni Merve szavait, kételkedve ezáltal Oya szándékaiban.

2024.03.20., Szerda 21:00

81. rész

Oya sorozatosan kellemetlen helyzetbe kerül Serhan előtt, a furcsa véletlenek egyszerűen felőrlik őt. Betül asszony ebédelni invitálja, az étteremben egy váratlan személy is feltűnik. Merve alaposan kidolgozott terve a háttérben lassan beteljesülni látszik.

82. rész

Oya állapota egyre csak romlik, Serhan értetlenül áll viselkedése előtt. Merve és Elif összefogással érik el, hogy Oya fokozatosan elveszítse józan eszét és korábbi életét. Burcu kellemetlen helyzetbe kerül, mikor barátnőjével abba az étterembe téved, ahol Arzu és Enver is tartózkodnak.

2024.03.21., Csütörtök 21:00

83. rész

Oya elleni hadjárat során veszélybe kerül rendelőjének jövője. Ilhan és Inci megpróbálják segíteni a doktornőt, mindhiába. Merve terve bármennyire is sikeresnek tűnik, akad, amit ő sem tud befolyásolni.

84. rész

Oya nagyot csalódik Edipben, eközben Serhan úgy dönt, hogy új életet próbál kezdeni a doktornővel. Merve utolsó próbálkozást tesz, hogy a szerelmeseket szétválassza. Oya teljesen magára marad, és egyre inkább úgy érzi, hogy nincs vesztenivalója.

2024.03.22., Péntek 21:00

85. rész

Egy vizsgálat után Oya eredményei meglepő adatokat mutatnak. Merve olyan telefonhívást kap, ami reménykeltő számára. Ilhan elhatározza, hogy megtalálja a doktornőt mindenáron.

86. rész

Merve-t kétségek gyötrik Oya sorsával kapcsolatban, ezért felkeresi Elifet, hogy több információhoz jusson. Burcu Mehmet tudomására hozza, hogy bármit képes megtenni kettejük kapcsolatáért. Edip feszegetni kezdi Merve határait, miután megpróbálja elhitetni vele, hogy megosztotta Serhannal az iránta érzett érzelmeit.