Bosszú tűsarkon 87-94. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 87-94. rész tartalma

 

2024.03.25., Hétfő 21:00

87. rész

Oya titokban készen áll, hogy Mervével szembesüljön, és megmutassa neki erejét. A nyomozás újabb szintre lép a helyszínen talált bizonyíték miatt. Miután a reggelinél nem jelenik meg Oya, Pelin aggódni kezd Merve kétértelmű viselkedése miatt.

88. rész

Merve képtelen Oya-t kisegíteni a lángoló autóból, ezért úgy dönt, hogy magára hagyja a doktornőt. Oya kétségbeesetten kiált segítségért, és versenyt fut az idővel, hogy megoldást találjon szabadulására. Serhan egyre inkább kezd rájönni, hogy szerelme valójában ártatlan lehet.

2024.03.26., Kedd 21:00

89. rész

Oya sarokba szorítja Merve-t, hallgatásáért cserébe az otthonát kéri. Burcu rájön, hogy terve nem a várt szerint alakult, mikor Mehmetet életveszélyes állapotban szállítják kórházba. Az események felgöngyölítése közben Kemal nyomozó váratlan hírt kap.

90. rész

Nilay-t kínozza a lelkiismerete az apjával történtek után. A város lakói megdöbbennek Merve váratlan költözésének hírén. Serhan igyekszik megbizonyosodni Oya ártatlanságáról, ezért találkozik édesanyjával.

2024.03.27., Szerda 21:00

91. rész

Serhan felkeresi Oya-t, hogy tisztázza a kialakult helyzetet. Merve váratlanul találkozik Pelin édesapjával. Ekrem úr meggondolatlanul kotyog ki olyan információkat, amik lányát kellemetlen helyzetbe hozzák. Kemal hadnagy és Derya elszántan folytatják tovább a nyomozást a legnagyobb titokban.

92. rész

Taylan félve tér haza otthonába a történtek után, Pelin számonkéri tettéért. Merve és Oya összefogásra készül Elif ellen. Burcu egyre kevésbé tudja kordában tartani indulatait, Arzu igyekszik kideríteni, hogy mi állhat Mehmet gázmérgezése mögött.

2024.03.28., Csütörtök 21:00

93. rész

Serhan meginvitálja Merve-t ebédelni, eközben célja, hogy információkhoz jusson szerelmével kapcsolatban. Edip váratlan vendégként látogatja meg Oya-t új otthonában. Arzu és Pelin terve, hogy a nyárköszöntő partin rendezhessék konfliktusaikat.

94. rész

Nilay aggódni kezd anyja viselkedése miatt, ezért Mehmetet hívja segítségül. Oya továbbra is elutasítóan viselkedik Serhannal. Pelin feldúlt, haraga végtelen Merve irányába, ezért elhatározzák Taylannal, hogy mindketten részt vesznek a közelgő partin.