Hazatalálsz 2. évad, 1-5. rész tartalma

Hazatalálsz 2. évad, 1-5. rész tartalma

 

2024.03.18., Hétfő 20:55 - 2. évad, 1. rész

Tamás és Virág szomorúan veszik tudomásul, hogy Kata érkezése felborítja az életüket. Miután kipattant Edit titka, Brigi és Edit összeomlik, mert Tamás egyikükkel sem hajlandó szóba állni. Ibolyka harcba indul a fodrászszalonjáért. Zita és Dénes eltöltenek együtt egy görbe éjszakát, épp Zsiga íróasztalán, ahol nem csak édes titkoknak jutnak birtokába. Orsi kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Egy titokzatos idegen érkezik Farkasligetre. Vajon mit akarhat éppen Katától?

2024.03.19., Kedd 21:10 - 2. évad, 2. rész

Kata terveit alapjaiban rengeti meg a múlt, és ez kihatással van Tamás, Mesi és Virág életére is. Hogy megszökjön Raja elől, Tibor "nyaralni" viszi Jankát: az utazás azonban teljes katasztrófába torkollik. Brigi nem bocsátja meg Zitának az árulását, és különös módon adja tudtára, hogy vége a barátságuknak. Ernő rátalál Editre, és pánikban hívja a mentőket. Ibolyka olyan információ birtokába jut, amivel harcba szállhat Zsiga ellen. Raja "kérése" porig alázza Trixit.

2024.03.20., Szerda 21:10 - 2. évad, 3. rész

Kata és Tamás átmenetileg békét kötnek Mesi érdekében: még közös programot is szerveznek. Ez olyan jól sikerül, hogy az este végén Kata teljesen félreérti a helyzetet. Ernőt előléptetik, de egyáltalán nem örül neki, mert a felettese szimpátiája mögött aljas szándék lapul. Ibolyka elégedetlen az új helyiséggel, amit Zsiga mutat neki, és merész lépésre szánja el magát. Raja nagyon durván csőbe húzza Trixit.

2024.03.21., Csütörtök 21:10 - 2. évad, 4. rész

Gerlóczy megfenyegeti Ernőt, hogy ha nem segít Tamás tönkretételében, súlyos következményekkel kell számolnia. Ibolykáék fellázítják a várost. Brigi és Zita lelkesen készülnek a randira - de nem tudják, hogy ugyanazzal az emberrel. Rajától tartva Tibor menekülne városból, de Virág és Márkó nem hagyják annyiban. Kata komoly döntést hoz.

2024.03.22., Péntek 21:10 - 2. évad, 5. rész

Jack jelenti Rajának, hogy Kata Gerlóczyval személyesen is találkozott. Kata felidézi azt a szörnyű napot, amikor a szeretője, Madár meghalt. Senkivel nem oszthatja meg a titkát, így Tamás, Dénes és Ernő hiába keresik a hiányzó mozaikokat, amikkel tisztázhatnák Tamást a közelgő tárgyalása előtt. Nem is sejtik, hogy Katánál kellene kopogtatniuk. Miközben az Ibolyka által feltüzelt polgárok tüntetnek a Városháza ellen, Ibolyka alkut köt Zsiráffal. Janka azt hiszi, hogy még mindig tanító, és kirándulni visz egy busznyi iskolást. Raja rájön, hogy másképp nem tuja magához láncolni Trixit, csak ha rázárja az ajtót.