Hazatalálsz 2. évad, 11-15. rész tartalma

Hazatalálsz 2. évad, 11-15. rész tartalma

 

2024.04.01., Hétfő 20:20 - 2. évad, 11. rész

Editnek sikerül kimentenie Tamást az égő házból, de a mobiltelefon megsemmisül. Dénes és Tamás közül csak egyikük éli túl a végzetes éjszakát. Trixi majdnem lebukik Balogh kapitány előtt, amikor a rendőrök házkutatást tartanak Edit villájában: noha ezt az akciót még megússza, Edit előtt már kénytelen felfedni a kilétét. Ernő kideríti, hogy Dénes és Kata közös széfet bérelt, ám a széf már üres. Balogh kapitány a helyszínen talált keréknyomok alapján Raját gyanúsítja a lövöldözéssel.

2024.04.02., Kedd 21:20 - 2. évad, 12. rész

Raja abban a tudatban hajtja el a fenyegetőző Balogh kapitányt, hogy nincs bizonyítéka ellene - nem is sejti, hogy Pisti nem végezte el a rá bízott munkát. Balogh kapitány, miután megtalálja a szénné égett telefont, közli Tamással, hogy Raját gyanúsítja Dénes haláláért. Edit boldogan befogadná Trixit, de Trixi mindenáron el akar tűnni Farkasligetről. Raja azonban, amint megbizonyosodik róla, hogy ő a gyermek apja, mindent megtesz, hogy Trixi visszatérjen hozzá. Virág és Ernő Edit múltjában nyomoznak.

2024.04.03., Szerda 21:20 - 2. évad, 13. rész

Mivel Gerlóczy bekéreti a helyszínelésen talált tárgyakat, Krisztián hamis bizonyítékot gyárt neki, de Dezső gyanúját felkelti. Ernő és Tamás próbálják összerakni a képet, de szinte mindenki hazudik. Trixi lelkesen készül a beígért esküvőre, hiába kéri Raja, hogy most ne keltsen feltűnést. Balázs az iskolában gázszivárgást okoz, és Ibolykának kell vigyáznia négy égedelem kölyökre. Ibolykán kifog a feladat, de Balázson nem.

2024.04.04., Csütörtök 21:20 - 2. évad, 14. rész

Miután Kiss Dezső gyanús összefüggésre bukkan Pataki doktor és Vera múltjában, Ernő felkeresi a szülésznőt, aki Edit gyermekének születésénél segédkezett. A beszélgetés végére megdöbbentő felfedezésre jut. Tamás megfogadja Ernő tanácsát, és mindent megtesz, hogy kibéküljön Katával, de Kata távolságtartó marad. Trixi és Raja összeházasodnak, de az esküvő körül valami nagyon nem stimmel. Krisztián új gyanúsítottat talál a gyilkossági ügyben.

2024.04.05., Péntek 21:20 - 2. évad, 15. rész

Nyomozása során Balogh kapitány eljut Raja szerelőjéhez, aki bevallja neki, hogy nem semmisítette meg a lecserélt autógumikat. Mivel már van bizonyítéka, Balogh kapitány rá akarja venni Sanyit, hogy Raja ellen valljon. Brigi olyan remek ötletet ad Balázsnak, hogy a randija Böbével hogyan lehetne sikeres, hogy végül egy menhelyen kötnek ki, ahonnan egy kiskutyával távoznak. Trixi rádöbben, hogy Raja átverte őt az esküvővel. Edit és Ernő felnyitják a gyereksírt. Miközben Edit gyermeke után nyomoz, a gyámhatóság irodájában, a feljegyzések között, Virág ismerős névre bukkan.