Hazatalálsz 2. évad, 16-20. rész tartalma

Hazatalálsz 2. évad, 16-20. rész tartalma

 

2024.04.08., Hétfő 21:20 - 2. évad, 16. rész

Kelemen elmondja Jacknek, hogy Dénest valójában Krisztián lőtte le. A rendőrség körözik Raját, Virág pedig azért keresi, hogy elmondja neki: Edit az édesanyja. Raja egy présházban bujkál, ahol Trixi számonkéri rajta, hogy átverte, és az esküvőjük nem volt valódi. Kata halálra rémül, mert azt hiszi, Gerlóczy elraboltatta Mesit, és ez ráébreszti: muszáj elmondania Tamásnak a teljes igazságot. Brigi ráveszi Böbét, hogy adjon egy esélyt Balázsnak, de Zita szerint ehhez Balázsnak új külsőre van szüksége.

2024.04.09., Kedd 21:20 - 2. évad, 17. rész

Kata elmondja Tamásnak, hogy Madár telefonján Gerlóczyra terhelő bizonyítékok vannak. Tamás betör Krisztiánhoz, hogy megszerezze a telefont, de lukra fut. A bisztróban ellenőrzést tart a NAV, ami Márkót kínos helyzetbe hozza. Balázs és Böbe randevúja tele van kellemes és kellemetlen meglepetésekkel. Virág felkeresi Raját a pincében, ahol bujkál, elmondja neki, hogy Edit az anyja, amit Raja nem akar elhinni. Krisztián megtudja, hogy Rajának van egy pincéje, ahova kiküldi az embereit, amitől Trixi pánikba esik. Trixit beviszik a rendőrök. Jack felkeresi Tamást, mert segítségre van szüksége.

2024.04.10., Szerda 21:20 - 2. évad, 18. rész

Raja kénytelen végleg lemondani Virágról. Jack és Tamás átmeneti szövetséget kötnek, hogy bizonyítékot keressenek Dénes valódi gyilkosa ellen. Jack átveri Trixit: ahelyett, hogy segítene neki megszökni,Rajához viszi. Ott éri őket a hír, hogy már nemcsak Raját, hanem Trixit és Jacket is körözik. Ahogy az erdőben menekülnek, Trixi megsérül, és Jackkel kettesben ragadnak egy erdei kalyibában. Raja Editnél keres menedéket, akit sokkol a hírrel: ő a halottnak hitt fia. Ibolyka új vállalkozásba kezd, ami Zsigának nem a legjobbkor jön.

2024.04.11., Csütörtök 21:20 - 2. évad, 19. rész

Raja el akar rejtőzni a rendőrség elől, ezért megpróbálja elhitetni Edittel, hogy ő a fia. Edit hisz neki, és bújtatja. Raja bizonyítékot talál rá, hogy valóban ő Edit fia, és előtörnek a valódi érzelmei. Trixi ráveszi Jacket, hogy segítsen neki megszabadulni Rajától. Jack azt hazudja Rajának, hogy Trixi meghalt. Tamás betör Krisztiánhoz, hogy megszerezze a telefont, amin a bizonyíték van, hogy ártatlan. Bajba kerül, Ernő a segítségére siet. Tamás kinyitja a széfet, de menekülnie kell. Ernő feláldozza magát, hogy ne tudják elkapni. Tamás rájön, hogy Krisztián túljárt az eszén. Ibolyka beindítja a jósdáját. Úgy tűnik, a vállalkozás hamar kudarcba fullad, de a sors másképp akarja.

2024.04.12., Péntek 21:20 - 2. évad, 20. rész

Böbe rájön, hogy Balázs nem is olyan rossz választás. A jósda virágzik, de sötét felhők gyülekeznek fölötte. Zsigát Raja körözése anyagi csődbe, a saját hazudozása magánéleti zűrbe sodorja. Raja összetörik a hírtől, hogy Trixi meghalt, és végre ráébred, mennyit jelentett neki Trixi. Trixi menekül, és hálás Jacknek, amiért az ő érdekében képes volt elárulni Raját. Ernő a kihallgatásán provokálja Krisztiánt, aki egyre dühösebb. Tamás megkeresi Raját, és szövetséget ajánl neki: buktassák le együtt Dénes gyilkosát, és vele együtt a főnökeit is.