Hazatalálsz 2. évad, 6-10. rész tartalma

Hazatalálsz 2. évad, 6-10. rész tartalma

 

2024.03.25., Hétfő 21:20 - 2. évad, 6. rész

Dénes igyekszik mindent megtenni, hogy bizonyítékot találjon Tamás ártatlanságára, ezért körbeszaglássza Krisztiánt, aki egyre dühösebben veszi tudomásul, hogy sem a munkahelyén, sem az otthonában nincs tekintélye. Kata hazudik Tamásnak a repülőjegyéről, hogy ne kelljen visszamennie Németországba. Tamás és Virág csak lopott időben és titkos helyen tudnak találkozni egymással. Miután bezárták Raja lakásába, Trixi kreatív módot talál rá, hogy levezesse a feszültségét.

2024.03.26., Kedd 21:20 - 2. évad, 7. rész

Trixinek sikerül kijátszani Raja éberségét, de nem számol Jackkel. Janka és Virág elkísérik Annát Edithez, akitől többet megtudhat az édesanyja múltjáról. Márkó nem akarja odaadni Virágnak a víkendház kulcsát, de végül mégis odaadja. Dénes újabb éjszakát tölt Brigivel, és kis híján lebuknak Zita előtt. Kata mindent bevet, hogy Tamást és Virágot manipulálja, és Dénest is bevonja a terveibe.

2024.03.27., Szerda 21:20 - 2. évad, 8. rész

Miután Trixinek sikerült megszöknie, sürgősen rejtekhelyet kell találnia, és ezzel bajba keveri Dénest. Brigi és Zita rádöbbennek, hogy ugyanazzal a férfival kavartak, és ez nem tesz jót amúgy is labilis barátságuknak. Az altatótól kába Raja furcsa üzenetet hagy Virág telefonján. Mesi nem akarja, hogy Tamás beköltözzön a nyaralóba, amíg Kata itt van. Munka nélkül Ibolyka szép lassan megőrjíti a körülötte élőket, ezért azt javasolják neki, hogy kezdjen valami új vállalkozásba. Dénes és Kata sikeresen feltörik Madár telefonját.

2024.03.28., Csütörtök 21:20 - 2. évad, 9. rész

Tamásnak fogalma sincs róla, hogy míg ő Virág és Mesi között őrlődik, Kata birtokában olyan dokumentumok vannak, amikkel lazán tisztázni tudná magát a közelgő tárgyalásán. Tamás beköltözik Virágék víkendházába. Virág szívszakasztó döntést hoz Mesi érdekében. Brigi és Zita nem akarnak egymással harcolni Dénesért. Edit gyűjteményéből hiányzik egy porcelánangyalka. Ibolyka új szakmát tanul.

2024.03.29., Péntek 20:20 - 2. évad, 10. rész

A szakítás fájdalmától összetört Tamás Brigihez fordul vigaszért. Brigi nem képes megbocsátani Dénesnek. Edit ügyvédi felszólítást kap, hogy fizesse ki Rajának a foglalóból visszajáró pénzt, és nem veszi észre, hogy Virág nyomoz utána. Kata pánikba esik, mikor felfedezi, hogy eltűnt a telefon a bizonyítékokkal, és kétségbeesésében megszökteti Mesit az iskolából. Dénes megzsarolja Gerlóczyt. Raja bosszúja véletlenül vérfürdőbe torkollik.