Jóban Rosszban 23-32. rész tartalma

Jóban Rosszban 23-32. rész tartalma

 

2024.03.25., Hétfő 11:55

23. rész

Réka halasztgatja a terápiát, ami nem tetszik Nándinak. Irén bent felejtette a tűket Klári néni szobájában, ahol most Péterék vannak. Péter a szobájába hívatja Irént, aki meg van győződve, hogy elveszíti munkáját. Lenke és Viola beszélgetése hisztérikus vitába csap át. Laura meggyőzi Rékát, hogy mégse menjen el a pszichológushoz, inkább vásároljanak. Péter az ikrekről kérdezi Rékát.

24. rész

Nándi kérdőre vonja Rékát, hogy miért nem ment el a kezelésre. Laura a hotelbe hívja Nándit. Ivánnak lelkiismeret furdalása van Viola öngyilkossági kísérlete miatt. Péter Viktort teszi felelőssé öccse viselkedéséért. A biztonsági őr jelenti Viola eltűnését.

2024.03.26., Kedd 11:55

25. rész

Lenke hivatalosan elhagyhatja a kórházat. Andrea örökösödési pert indít. Előd letámadja Pétert, amiért nem értesítette azonnal Viola eltűnéséről. Klári néni temetésén Andrea Péterre és Irénre támad, a doktornőt úgy kell megmenteni. Andrea összeesik, mentő viszi el, ám a laborvizsgálat valami olyasmit is feltár, amire eddig senki nem gondolt.

26. rész

Réka úgy érzi, Nándi menekül előle, nem hisz neki, pedig ő nagyon szeretné megmenteni a kapcsolatukat. Aztán úgy dönt, az irodájában támadja le Nándit. Viola körül még óriási a kavarodás. A lány eltűnt - egy hotelszobából ír elkeseredett levelet -, miközben Viktor is, Előd is őt keresi. Közben a folyton pletykálkodó Rozinak az a meggyőződése támad, hogy Viktor és Irén között van valami. Véleményét nem is titkolja el, amivel komoly bonyodalmakat okoz. De még ennél is nagyobb bajba kerül Dávid, aki egy bárban drogdealerekkel tárgyal, ám az egyik spiclinek nézi.

2024.03.27., Szerda 11:55

27. rész

Iván meghallgatja a rögzítőjén Viola üzenetét, és azonnal tudja, hogy baj van. A lányhoz rohan. Közben valaki megtalálja Dávidot, akivel éppen akkor érkezik meg a mentő a Csillagvirág Klinikára, amikor Péter a monitorján megpillantja, hogy felesége belép Nándi szobájába. Laura viszont gondtalanul flörtöl a gazdasági igazgatóval, észre sem veszi, hogy távozása előtt elejt egy bűnjelet az irodában. Előd és Viola végre találkoznak az Aranyvirágban, ahol Előd elmondja, egy-két gyerekben látja kapcsolatuk megoldását. Viola válasza viszont teljesen megdöbbenti.

28. rész

Szokásos családi jelenet Pongráczék otthonában: Laura duzzog, hogy Péter megint későn ért haza, amikor a férj hirtelen nekiszegezi a kérdést: mit keresett délután Nándinál? Rozi benyit az orvosi szobába, és amit lát, abból már bizonyosra veszi, hogy Viktor és Irén között intim viszony van. Lenke rájön, hogy valaki a kórházszemélyzet tagjai közül szerelmes Dávidba, és ez lelkesíti, mert úgy érzi, fia végre révbe találhat. Közben Réka éppen vacsorára akarja csábítani Nándit, amikor a földön meglát egy női fülbevalót. Réka Laurához fordul tanácsért.

2024.03.28., Csütörtök 11:55

29. rész

Judit pusztán a nővérhiányról akar beszélni Nándival, de Réka meglátja őket, és féltékenységében egészen másra gondol. Hiszen már jó ideje úgy érzi, Nándi csalja őt. De megérkezik Barbara, aki egy egészen bizalmas kérdéssel fordul a nagynénjéhez. Viola hiába hívogatja az éppen műtőben lévő Ivánt, mindig csak a rögzítő kapcsol be. Ezért elhatározza, hogy a Csillagvirág Klinikára megy. Közben a kantinban Dávid összefut Barbarával. Nem is sejtik, hogy valaki féltékeny pillantásokkal figyeli őket.

30. rész

A klinikán mindenki arról beszél, hogy hogyan szerezte Zólyom doktor a szeme fölé azt a hatalmas monoklit. Hirtelen megérkezik Nándi, kezében egy gyönyörű virágcsokorral, Réka már repes a boldogságtól, ám a virágot valaki más kapja. Dávid közben zsarolni próbálja Margitot, hogy szerezzen neki gyógyszert. Ám más bonyodalom is támad a legkisebb Nemes gyerek körül, mert az egyik kezelés után annyira rosszul lesz, hogy már a legrosszabbra kell gondolni. Közben Barbara megtalálja anyja fél pár fülbevalóját.

2024.03.29., Péntek 11:55

31. rész

Előd, tudva, hogy a robbantás utáni helyreállítás a kórház minden pénzét fölemésztette, új tervet talál ki a forrás hasznosítására. Ehhez persze a polgármester, vagyis anyósa támogatása is kell, ám Lenkének is van egy elképzelése. A klinikán ezalatt Dávid és Barbara folytatják a kis játékaikat. Barbara kilesi, hol tartják a gyógyszerraktár kulcsát. A főorvos lánya a fogamzásgátló ügyében is szeretné dűlőre vinni a dolgot, de az anyjával és Rékával folytatott beszélgetés után is úgy érzi, a család valami nagyon fontosat eltitkol előle. Csaba nagyapja, aki az árván maradt fiút fölnevelte, hirtelen rosszul lesz. Pongrácz Péter főorvos egy maratoni, három hétig tartó konferenciára indul.

32. rész

Rozi, aki még óvodás pajtása volt a robbantás ügyében nyomozó tisztnek, a gyerekkori ismeretséget fölelevenítve magánnyomozásban kezd a Csillagvirág Klinikán. Csaba nagyapja a kórházban összebarátkozik Irénnel. Bár az ápoló, az orvos és Arnold bácsi is tökéletesen tisztában van a helyzettel, mindenki úgy tesz, mintha a másik nem tudna semmit. Violát Előd rá akarja venni, hogy dolgozzon az új cégében, ám a nőt csak az Ivánnal való találkozás izgatja. Margit megrémül a gyógyszeres szekrény miatt, ám ekkor hirtelen megjelenik Arnold bácsi. Laura átkutatja lánya táskáját, és meglepő dolgot talál benne.