Jóban Rosszban 33-42. rész tartalma

Jóban Rosszban 33-42. rész tartalma

 

2024.04.01., Hétfő 11:55

33. rész

A Barbara körüli kalandok miatt összeül a kupaktanács a Pongrácz családban, és Rékára terelődik a gyanú. Laura megjegyzést tesz Rékára, mégpedig egy olyan dologról, amely addig a két nő titka volt. Nem is sejti, hogy ez egy Barbara és Réka közti vitában még visszaüthet. Irén és Csaba bizalmasan beszélgetnek a fiú nagyapjáról, nem is sejtik, hogy Arnold minden szavukról értesül. Viola bizalmaskodik Margittal, ám elképzeléseit alaposan keresztülvágja, amikor Viktor megérkezik a nővére leleteivel.

34. rész

Réka találkozik Katalinnal, azzal a nővel, aki a felemás ikreket szülte a Csillagvirág Klinikán. Katalin szerint a férje is sürgeti az örökbefogadást, ám ehhez meg kellene hamisítani a kórházi papírokat, míg a főorvos asszony fejében ott motoszkál az eredeti gondolat?Viola élete legnagyobb dilemmájába kerül, titkát egyedül Viktor ismeri, de tanácsot ő sem tud adni. Réka végre elmegy a pszichiáterhez, ám már első pillanatban furcsán érzi magát Jánosnál. Margit rányit Dávidra és Barbarára és iszonyú féltékenység fogja el. Arnold - ismerve állapotát - egy csokor virággal lép be az orvosiba, hogy beszéljen Irénnel.

2024.04.02., Kedd 11:55

35. rész

Lenke döntő lépésre szánja el magát a forrás ügyében: elmegy az Aranyvirágba, és beszél Villővel, a veje anyjával. Villő a történtekről tájékoztatja Elődöt. A kórházban Katalin győzködi Rékát, mit sem sejtve arról, hogy valaki figyeli őket. Irén elmondja az igazságot Arnoldnak az egészségi állapotáról. Rozinak közben már akad egy tippje a robbantással kapcsolatban, meg is keresi vele a nyomozót. Viola étkezés közben rosszul lesz, az anyjához akar menni. Lenke családi találkozót hív össze, ám Elődöt nem hívja meg.

36. rész

Előd provokálja Violát, mondván, azt álmodta, hogy apa lesz. Katalin Réka után Irént próbálja meg rávenni, hogy segítsen a thai kislány papírjait rendezni, mert fél bevallani az igazságot. Ám a beszélgetés közben rosszul lesz, hívni kell a férjét. Közben a nyomozó bejelenti, hogy mire jutottak a robbantás ügyében. Az eredmény érinti Dávidot is.Laura fél a lebukástól, ezért meg akarja beszélni a jövőjüket Nándival. Villő elmegy Lenkéhez megünnepelni, hogy nemsokára nagymamák lesznek, ám Lenke megdöbben.

2024.04.03., Szerda 11:55

37. rész

Lenke fél, hogy a gyógyszerek, az öngyilkossági kísérletnél, esetleg károsították a magzatot, és titokban azon töpreng - tényleg Várnagy gyerek lesz? Irén és Judit aggódik, hogy Katalin házassága rámehet arra, ha András megtudja az igazságot. Laurának gyanús, hogy a lánya egy majdnem üres táskával indul iskolába. Margit a luxuskórteremben tesz-vesz, hogy Dávid mellett legyen, de beállít Barbara. Katalin rászánja magát, hogy elmondja az igazságot.

38. rész

Katalin megdöbben férje reakcióján. Laura Nándit hívogatja, de a férfi mással köti le magát. Dávid bevallja, hogy összejött Barbarával. Viktor ideges, hogy az öccse éppen a főnök lányával szórakozik. Barbara első feladatként Margit megleckéztetését adja Dávidnak Előd elkíséri Violát a vérvételre, ám összefutnak Ivánnal. Réka elmondja Laurának, hogy Nándi egy új ágyat vesz neki. Erre Laura fényképeket tesz egy barna borítékba, majd futárt rendel a villához. Péter megérkezik a recepcióhoz, és nem érti, miért gratulál mindenki a lány a tehetségéhez.

2024.04.04., Csütörtök 11:55

39. rész

Villő ráveszi Violát, hogy nézze át a könyvelést, mert azt gyanítja, hogy Gyöngyi, a pultos lány lop, de Előd leállítja az ellenőrzést. Hogy miért, az csak záróra után derül ki. Péter attól fél, hogy Barbara belekeveredik valami drogos bandába. Réka a fotókról beszél Jánossal, a pszichiáterrel. Réka elmeséli egy álmát, az álom egy csecsemőről szól. Villő úgy dönt, egy közös ebéden egy asztalhoz ülteti a Várnagy és a Nemes családot. Nándi tréfásan elhívja magához Rékát azzal, hogy megmutatná a fotóalbumát. Réka fanyarul azt feleli, hogy neki is lett fotóalbuma.

40. rész

Nándi megpróbálja " kidumálni" a fényképeket, majd nem sokkal később Laurát hívja. Előd a közös ebéd előtt születendő fia egészségére emeli poharát, ekkor még nem is sejti, hogy lesz, aki nem tart vele. Barbara megérkezik Dávidhoz a kórházba, ám egy hirtelen ötlettől vezetve ellopja az apja kocsi kulcsát, ami a pulton kallódik. Laura tagadja, hogy ő küldte a barna borítékot a kórházba Rékának. Nándi összezavarodik. Úgy dönt, megpróbál újra beszélni Rékával. Közben a kórházban mindenki a kocsi kulcsát keresi, hogy az autóval mi történt, azt még nem is sejtik.

2024.04.05., Péntek 11:55

41. rész

Margit ereiben megfagy a vér, de a találékonyságával mégis megmenti Dávidot. A mentő egy Müller Anna nevű beteget hoz, aki Németországból látogatott haza, ám útközben az árokba szaladt a kocsija. Csak karcolás, meg kartörés látszik rajta, de Viktornak valami gyanús, ezért elrendeli a műtő előkészítését. Egy másik beteg is érkezik a kórházba, Mihály, az elegáns úr vércukorszint-beállításra jött. Nagyon tetszik neki a kórház, a személyzet pedig kiváltképp. Pongrácz Réka lesz a kezelőorvosa. Laura arra ér haza a villába, hogy Barbara sírva énekel.

42. rész

Barbara irigykedik az anyjára, mert Laura minden férfit az ujja köré csavar. Bevallja, hogy szerelmes. Villő és Előd éppen arról tanácskozik, hogyan kell nevelni egy bébit, amikor Viola hirtelen rosszul lesz. A kórházban Irén vizsgálja meg Violát, aztán úgy dönt, megpróbálja hazaküldeni Elődöt. Lenke úgy dönt, beszél Ivánnal a Violával történtekről. Laura randira hívja Nándit, ám a kastélyban a férfi azzal gyanúsítja Laurát, hogy ő küldte el a fotókat Rékának. A vita hevében Nándi Laura fejéhez vágja egy közös, még Laura amerikai élete előtt keletkezett titkukat. Mihály Roziban megtalálja az emberét, aki információkat tud szolgáltatni neki a szépséges doktornőről.