Bor, mámor, szerelem 52-56. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 52-56. rész tartalma

 

2024.04.08., Hétfő 19:45 - 52. rész

Ingrid tovább mélyíti Ivan és a gyerekei közötti konfliktust, hogy az egész Dolinsky család veszekedjen. Szívszorító jelenetet rendez Ivannak, hogy gyerekei utálják, és visszaadja jegygyűrűjét. Karint váratlanul meglepi egy régi ismerőse, Reni. A Petránsky kampányához készített portrék mellett más érdekes fotói is vannak. Eva hiába vár Peterre, Dasa jön helyette. Eva rájön, hogy Peter nem tartozik hozzá, elvégre ő és Dasa még mindig házasok, és úgy dönt, elköltözik otthonról. Nina úgy dönt, hazamegy Franciaországból.

2024.04.09., Kedd 19:45 - 53. rész

Viera azt akarja, hogy Martin hazamenjen, ezért Stanislav minden lehetséges eszközt felhasznál, hogy megszervezze a hazaszállítását Afrikából. Jakub megtudja, hogy szülei elválnak. Dása és Peter lehetőséget adnak neki, hogy eldöntse, kivel akar lenni. De Jakub mindkettőjüket szereti, és egyiküket sem akarja megbántani. Ivan elmondja Ninának, hogy a cég felét Ingridre íratja. Nina rájön, hogy Inge manipulálta az apját, ezért a testvéreihez fordul, hogy segítsenek. A terv világos: meg kell állítaniuk Ingridet!

2024.04.10., Szerda 19:45 - 54. rész

Martin hazaérkezik Afrikából, de még mindig nagyon nyomasztják az ott történtek. Nem is áll szóba a családjával, idegesítik őt és csak Alicával hajlandó kommunikálni. Eva tisztázza a helyzetet Peterrel. Titkos viszonyt kezdenek egymással. Igor vacsorára hívja Dorotát. Végre el tudja neki mondani az érzéseit. Dorota végre megenyhül és enged Igor csábításának. Tóth rájön, hogy Ingrid a háta mögött csalta ki Ivanból a részesedése felét. Ivan gyerekei szövetkeznek, hogy lebuktassák Ingrid cselszövését az apjuk ellen.

2024.04.11., Csütörtök 19:45 - 55. rész

Nina elmegy Martinhoz, aki szakít vele. Nina összeomlik. Martin mindenkit elutasít és nem fogad el segítséget. Vissza akar menni Afrikába, Alicával együtt, akinek a kezét is megkéri. Tóth dühös, amiért Ingrid megpróbálta kijátszani és megfenyegeti, hogy kitálal Ivannak, ha nem folytatja a dolgát. Zoli papa el akar költözni a házból, miután Ingrid lesz a ház új úrnője. Később, látva Nina szomorúságát, elmeséli a saját szerelmi történetét, amelynek nem más volt a tárgya, mint Anna, Martin nagyanyja. Slávo kifaggatja Renit arról, hogy mit is forralnak együtt, Ingriddel közösen. Reninek eljár a szája. Slávo mindent elmesél Igornak, majd az apjának is, aki azonban nem akar hinni neki, főleg, ami az Ingridre vonatkozó vádjait illeti.

2024.04.12., Péntek 19:45 - 56. rész

Alica elutasítja Martin házassági ajánlatát. Ingrid nyilvánosan bejelenti, hogy nem fogadja el a neki felajánlott üzletrészt Ivantól, amire Tóth elégedetten reagál. Miro, bár még nem hivatalosan, de megnyeri a polgármester választást. Viola rosszul lesz, hazaviszik és orvost kell hívni hozzá. Eva és Peter titokban találkoznak és elterveznek egy utazást a gyerekekkel, aki rájönnek, hogy a szüleik közt szerelem szövődött és titokban segíteni akarnak nekik. Martin elmondja az apjának, hogy visszamegy Afrikába, mert be kell fejeznie, amit elkezdett és meg kell találnia Kofit. Stanislav kétségbeesésében Ninahoz fordul segítségért.