Jóban Rosszban 13-22. rész tartalma

Jóban Rosszban 13-22. rész tartalma

 

2024.03.18., Hétfő 11:55

13. rész

Előd megpróbálja kinyomozni, ki az a rejtélyes Iván, akiről felesége álmában beszélt, de Viola nem vall be semmit. Előd a kórházban is keresi Ivánt, pénzt ajánl annak, aki információt szolgáltat az ismeretlen férfiről. Csaba viszont ígéretes éjszakát tölt el Kittivel, Pongrácz igazgató úr titkárnőjével, ám az öröm nem tart sokáig: másnap a holtfáradt Kitti képtelen a munkájára figyelni, emiatt bajba kerül. Közben Laura váratlanul beállít Péter irodájába, de Nándit találja ott. Megörül a férfinak, ám beszélgetésük azonnal vitába csap, amint kapcsolatukra terelődik a szó.

14. rész

Lenke nem akarja elhinni, hogy legkedvesebb gyermeke drogfüggő, ezért Viktort faggatja Dávidról. Elvira nővér viszont bevallja Dávidnak, hogy fülig szerelmes belé, ezért is szerzett neki gyógyszereket. Csaba szerelmes verseket olvas fel az asztmás Ritának, miközben Kittivel beszél meg randevút. Ezalatt Viola a kórházban összefut, és beszélgetésbe elegyedik Ivánnal. Nándi és Réka előbb Péter és Laura kapcsolatáról beszélgetnek, majd a saját viszonyukra terelődik a szó - és ezen alaposan összevesznek.

2024.03.19., Kedd 11:55

15. rész

Zólyom doktor éppen operál, Csaba és Kitti a nővérszobában szeretkeznek, amikor elmegy az áram a kórházban. Kritikussá válik a helyzet, Rita fuldokol, megpróbál segítséget kérni. Csaba félmeztelenül rohan a kórterembe, megpróbálja újraéleszteni Ritát. Az áramszünet után rendeződik a helyzet, de Csaba kínos helyzetbe kerül. Iván Violával titkos randevúra megy, ám a magándetektív követi őket. Közben Nándi egy szórakozóhelyen mulat, évődik egy pincérnővel, ám erről is fénykép készül, amely Előd asztalán landol.

16. rész

Viktor, a fiatal orvos rezidens folyamatosan vitába keveredik Péterrel az édesanyja állapotát illetően. A tapasztalt főorvos pedig nem veszi komolyan Viktort. Iván Violára veti ki a hálóját, Viola viszont minden boldogtalanság ellenére sohasem csalta meg Elődöt.

2024.03.20., Szerda 11:55

17. rész

Előd gyanúja erősödik, és megpróbálja kideríteni, hogy mi a helyzet a feleségével. Klári néni, az egyszer már hazavitt beteg megtréfálja Elvira nővért. Andrea, Klári néni lánya megpróbálja kipuhatolni az orvosoktól, hogy mire számíthat az anyjával kapcsolatban. Egy végrendeletben látná ugyanis a megoldást.

18. rész

Laura lépni akar, miután megtudja, hogy Réka házasságot tervez Nándival. Viola eközben képtelen megbirkózni az érzelmi válságával, ezért végső döntésre szánja el magát...

2024.03.21., Csütörtök 11:55

19. rész

Előd rájön Viola viszonyára, így a lány döntés elé kényszerül. Klári néni a kórház ápolóival közösen megtréfálja lányát, aki szerinte csak a néni halálát várja.

20. rész

Barbara majdnem rajtakapja édesanyját Nándival. Pongrácz doktor elmondja Lenkének, nagy valószínűséggel újra visszakapja látását a polgármester asszony. Klári néni egyre rosszabbul van, megijesztve a kórház dolgozóit.

2024.03.22., Péntek 11:55

21. rész

Lenke látása részlegesen visszatér. Irén engedélyt kér Pétertől, hogy folytathassa az akupunktúrát, mert az egyik betege haldoklik. A biztonsági őr egy félig megfagyott testet talál este egy bokor alatt. Hordágyra kerül, a műtőbe viszik, de leáll a szíve. Péter a vizsgálóba benyitva csókolózáson kapja Viktort és Irént, de hogy mi van a háttérben, arról fogalma sincs.

22. rész

Dávid fájdalomcsillapítót kér Margittól - hiába. Viola elmondja Viktornak, hogy mi történt vele valójában. Dávid el akarja hagyni a kórházat, Viktor meggyőzi, hogy maradjon - elvonóról beszélnek, de kérdéses, hogy a fiatal fiú meg tudja-e állni drog nélkül. Előd meglátogatja Violát, ám ő cseppet sem lelkes ettől.