Jóban Rosszban 3-12. rész tartalma

Jóban Rosszban 3-12. rész tartalma

 

2024.03.11., Hétfő 11:55

3. rész

Miközben Lenke állapota válságosra fordul az operáció közben, a polgármesterasszony családja a kórház folyosóján veszekszik. A baleset felszínre hozza a feszültségeket, s kiderül, hogy mindegyiküknek baja van a másikkal, valósággal utálják egymást. Lenke kisebbik fia Elődre támad, miközben a műtőben is egyre nagyobb a feszültség...

4. rész

A várakozó családtagok megtudják, hogy Lenke megvakult. Dávid Elődöt hibáztatja, míg Viola a kórházat okolja a történtekért. A betegek bizalmatlanná válnak a kórházzal szemben, Péter pedig Nánditól várja a megoldást. A gazdasági igazgató viszont Laurával van elfoglalva. Közben megérkezik a rendőrség, és Péter megtudja, mi is okozta valójában a robbanást...

2024.03.12., Kedd 11:55

5. rész

Péter, miután beszélt a nyomozókkal, úgy dönt, hogy megfigyelőrendszert építtet ki a kórházban. Péter döntésre akarja vinni Nándi ügyét, ám elszámítja magát, a gazdasági igazgató pedig visszatámad. A mindvégig taktikázó Laura hirtelen kíváncsi lesz, hogy mi van a dolgok hátterében. Előd pedig ez alatt megpróbálja megzsarolni Dávidot, és Viktorral kapcsolatban is támad egy ötlete...

6. rész

Viktor megpróbálja jobb belátásra bírni az öccsét, de Dávid nem hallgat rá. Viktor számára pedig nyilvánvalóvá válik, hogy a testvére drogozik. Közben a Csillagvirág Klinikán Pongrácz Péter igazgató betiltja az akupunktúrás kezeléseket, ám Irén nem akarja tudomásul venni az intézkedést. A kórházban ápolt Nemes Lenke polgármester állapota nem javul, Zólyom doktor ezért megmondja neki, hogy elképzelhető, hogy a látását talán soha nem nyeri vissza...

2024.03.13., Szerda 11:55

7. rész

Előd pénzt ajánl Nándinak a felújításhoz, Péter viszont tudomást szerez róla, hogy gazdasági igazgatója többször is tárgyalt a helyi kiskirállyal. Péter nem fogadja el a pénzt, illetve az üzleti ajánlatot. Közben a vizsgálóba szerelt kamera monitorján Péter furcsa dolgokat lát, de a főigazgató nem tudja megállapítani, hogy kik vannak a képen, ezért a vizsgálóba rohan. Klári néni ezalatt szívrohamot kap, elveszti az eszméletét.

8. rész

Barbara a kórházban összefut Viktorral, a lány lelkesedik a fiatal DJ-ért, ám a fiú nem akar vele foglalkozni. Péter a beépített kamerán át látja, hogy Előd Nándi szobájában tárgyal, ezért a biztonsági őrrel kidobatja a fiút és felelősségre vonja a gazdasági igazgatót. Laura közben megtalálja a férje íróasztalán a Nándiról egy magánnyomozó által készített fotókat. Irén titokban folytatja a kezeléseket Klári nénin, akinek az állapota egyre javul. Közben Judit főnővér is valami titkos vizsgálatba kezd, ám Pongrácz doktornő észreveszi és figyelmezteti.

2024.03.14., Csütörtök 11:55

9. rész

Judit féltékeny Zólyom doktorra, nem tudja elképzelni, hogyan járhat Iván Viola után. Ezalatt megérkezik Andrea, és el akarja vinni Klári nénit a kórházból. Réka figyelmezteti, Klári néni utaztatása veszélyekkel járhat. Péter beszél Lenkével a kórház helyzetéről, ám Lenke, aki megpróbálta, milyen lehet vakon járni, rosszul lesz, azonnal műteni kell. Bár Lenke életét sikerül megmenteni, Viktor azt hiszi, anyja meghalt, hiszen az ágyát üresen találja.

10. rész

A szemspecialista nem érkezik meg időre, ám Lenke állapota nem tűr halasztást, ezért Iván úgy dönt, elkezdi a műtétet. Viktor azonnal a kórházba hívja testvéreit, Violát és Dávidot. Viola és Előd összevesznek, Előd idegességében megüti a feleségét. Végül Viola egyedül érkezik meg a kórházba, ott találkozik Viktorral. Klári néni úgy dönt, elhagyja a kórházat, mielőtt még nagyobb bajba sodorná Irén doktornőt. Nándi közben megpróbálja rávenni Pétert, hogy fogadja el Előd ajánlatát.

2024.03.15., Péntek 11:55

11. rész

Viola és Viktor kétségbeesetten várják, hogy a robbanásban megsérült anyjuk magához térjen. Viola bevallja, hogy a házassága megromlott Előddel. A helyi vállalkozó a balul sikerült robbantás ellenére úgy dönt, mindenképpen megszerzi a forrást. Viola megpróbál ellentmondani neki, de Előd kíméletlenül megüti. Közben a kórházba új beteg érkezik, az asztmarohamoktól szenvedő Rita. Csaba, a laborasszisztens különös kedvességgel ápolja a lányt. És Zólyom doki érdeklődését is fölkelti egy szépséges, de boldogtalan nő.

12. rész

Csaba megmenti Ritát, ám különös jelenetnek lehetünk tanúi, amikor belép a kórterembe a lány barátja, Géza. Eközben Zólyom doktor hol Juditnak, a főnővérnek, hol Violának teszi a szépet. Viola még álmában is Iván nevét emlegeti, csakhogy Előd meghallja felesége mormolását. Dávid zaklatottan érkezik a kórházba, de nem beteg anyjához megy, hanem Elvira nővérhez, és tablettákat követel tőle. Viktor bejelenti a családjának, hogy végzett a zenével és az éjszakai élettel, az orvosi pályát választja.