Hetty Feather 2-6. rész tartalma

Hetty Feather 2-6. rész tartalma

 

 

2024.04.15., Hétfő 16:55 - 2. rész 

A szökés 2. rész

Hetty mégis el tudja juttatni az ígért levelet Gideonéknak, de ő is velük akar szökni. Szeretné, ha Gideon és ő hazamennének a nevelőcsaládjukhoz. A szökés végül csak részben sikerül, Gideon megsérül és Hetty is visszamegy vele a lelencházba. Közben Sheila le akarja leplezni a szökést, de másképp alakul a dolog, mint ahogy elképzelte.

2024.04.16., Kedd 16:55 - 3. rész 

A torony

Hetty rejtekhelyet keres maguknak, ahol megünnepelhetik Gideonnal a „fogadott” születésnapjukat, azt a napot, amikor megérkeztek a nevelőcsaládjukhoz. Hetty kiszemeli a régi tornyot, de nem tudnak odajutni. Eközben tolvajt keresnek a lelencházban, és patkányfogót is kell hívni az elszaporodott kártevőkhöz, így Hetty kihasználja a lehetőséget, hogy bejusson a toronyba. A tolvajról kiderül, hogy Mathias az, aki visszatért a lelencházba.

2024.04.17., Szerda 16:55 - 4. rész 

Varázsdoboz

A főnöknő megzsarolja Mathiast: ezután kémkednie kell a barátai után, vagy mehet a zárkába. Mathias nem akarja elárulni Gideonnak, miért jött vissza. Gideon rájön, hogy a főnöknő a jótékonysági céllal készített játékokat el akarja adni cinkosával, Mr. Cooperrel együtt. A játékokat a gyerekek készítik, és sokan betegek lesznek a használt festéktől. Hetty és Gideon úgy döntenek, tönkreteszik a játékokat, hogy meghiúsuljon az eladás.

2024.04.18., Csütörtök 16:55 - 5. rész 

Nővérek

Új lelenc érkezik, és kiderül, hogy Eliza az, Hetty fogadott húga, aki ugyanannál a családnál nevelkedett. Mesél Hettynek Jemről, és Hetty úgy gondolja, a fiú elfelejtette őt. Nagyon szomorú lesz, ezért a barátai úgy döntenek, segítenek neki, és elhívják a lelencházba Jemet. Közben Bottomlyt meglátogatja a húga, Annie, és Hetty megtudja, hogy Bottomly dologházban nevelkedett, amit nem tud megbocsátani.

2024.04.19., Péntek 16:50 - 6. rész 

Sztrájk

A kórus a főnöknő éves díszebédjére gyakorol egy új himnuszt. Nagyon unják, és Hetty megkéri az énektanárt, Winterson dajkát, hogy tanítson egy varieté-dalt nekik. A főnöknő meghallja, és elbocsájtja Wintersont. A gyerekek sztrájkot szerveznek a dajkáért, de a főnöknő nem akar engedni nekik.