Aranykalitka 2. évad, 27-31. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 27-31. rész tartalma

 

2024.04.15., Hétfő 13:30 - 2. évad, 27. rész

Szedát meg van győződve róla, hogy ő válthatja majd apját az elnöki székben. Feride úgy dönt, hogy Nálánnak feleségként sokkal kifinomultabb és nőiesebb stílusra van szüksége, ezért Billurt is beszervezi, hogy segítsen a vásárlásban. Ráfet zsörtölődik, amiért szigorúan diétáznia kell. Szedát aláírja a hitelszerződést a cég nevében, majd Ráfet a végeredmény kihirdetése előtt arra kéri gyermekeit, hogy ruházzák rá a részvényeiket.

2024.04.16., Kedd 13:30 - 2. évad, 28. rész

A család megdöbbenésére Ráfet bejelenti, hogy ő marad a cég elnöke. Egyedül Muzo mer szembeszállni vele. Szedát dühében felkeresi Dzsávitot, hogy bosszúból eladja neki a saját részvényeit. Ráfet tűrhetetlennek tartja, amit Levent művelt, ezért arra kéri Szelent, hogy váljon el tőle. Az apjára haragudó Szelen azonban ehelyett drasztikus lépésre szánja el magát. Feride megparancsolja Nálánnak, hogy vállaljon gyermeket.

2024.04.17., Szerda 13:30 - 2. évad, 29. rész

Güldzsihán kétségbeesik, amikor megtudja, hogy Szelen és Levent elköltöznek. Ráadásul Szedát is eltűnt, aki épp a szökését tervezi Dzsánával és a nő gyermekeivel. Güldzsihán kérdőre vonja Ráfetet, aki nem is sejti, mennyit ártott a tervével a családnak. A személyzet aggódik, hogy szétesik a Koroglu család. Takót értesítik a kórházból, hogy el kell hoznia az édesanyját, mert az idősotthon nem tudja visszafogadni.

2024.04.18., Csütörtök 13:30 - 2. évad, 30. rész

Szelen és Levent nem tudják, hogyan fognak megélni a család nélkül, de Ráfettel már egyikük sem akar egy fedél alatt élni. Táko a saját szobájába költözteti be a beteg édesanyját, ám egyelőre erről nem mer szólni senkinek a nagy zűrzavarban. Szedát lázasan készülődik arra, hogy külföldre szökve új életet kezd Dzsánával. Güldzsihán komolyan aggódik amiatt, hogy elveszíti a gyerekeit a makacs apjuk miatt.

2024.04.19., Péntek 13:30 - 2. évad, 31. rész

Levent felkeresi Ráfetet, de az apósa elzavarja a háztól. Dzsáná csomagol, és azt hazudja a gyerekeinek, hogy csak nyaralni mennek Szedáttal. Feride azonban váratlanul beállít hozzá. Muzo elmondja az igazat Nálánnak. Döndü rájön, hogy Táko a házban rejtegeti az anyját. Szedát arra kéri Nálánt, hogy beszéljék meg a helyzetet.