Aranykalitka 2. évad, 41-45. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 41-45. rész tartalma

 

2024.05.06., Hétfő 13:15 - 2. évad, 41. rész

Güldzsihán nagy izgalommal készül a családi vacsorára, ahol megismerheti Muzó barátnőjét. Szelen végre megmutatja a baba ultrahang képét, amitől Ráfet is a mennyekben jár. A család megkedveli Melihát, aki rájön, hogy Muzó kibe szerelmes valójában. Nálán felkeresi Dzsánát, hogy megtudja, viszonya van-e az apjával.

2024.05.07., Kedd 13:15 - 2. évad, 42. rész

Muzó nem akarja, hogy Hájri meglássa a villában Melihát, ezért megdöbbentő megoldáshoz folyamodik. Az egész család értetlenül áll Muzó gorombasága előtt. Adil megnyugtatja Feridét, hogy a világon mindennél jobban szereti. Muzó arra kéri Melihát, hogy egy ideig mellőzön minden munkát. Levent felfedezi Táko édesanyját, de a hallgatásért cserébe nagy árat kér.

2024.05.08., Szerda 13:15 - 2. évad, 43. rész

Levent gyanúsnak találja Szelen viselkedését, de a nő ingerülten hárít. Feride egyre gyanakvóbb Ádil titkolózása miatt, még a telefonjába is belenéz. Güldzsihán annyira lelkes, hogy megtervezi Muzo és Melissza jövőjét. Dzsáná továbbra is tartja a kapcsolatot Ádillal, aminek véletlenül Billur fültanúja lesz. Hájri felmond, de Ráfet maradásra kéri. Szedát le akarja leplezni Melihát, de a lány sarokba szorítja.

2024.05.09., Csütörtök 13:15 - 2. évad, 44. rész

Szedát bosszúságára Meliha meghívatja magát a villába, amit Muzo azonban nem néz jó szemmel. Ráfet szóvá teszi Takónak, hogy túl nagy a háztartás kiadása. Feride balesetet szenved otthon, ezért Nálán ott tölti az éjszakát. Másnap Feride arra kéri, hogy kövesse az apját, aki ismeretlen utakon jár. Nem is sejti, hogy Ádil a temetőbe megy az eltitkolt lányuk sírjához, ahová Nálán is követni fogja.

2024.05.10., Péntek 13:15 - 2. évad, 45. rész

Hájri segíteni akar Melihának, ezért mesél a lány helyzetéről Ráfetnek, aki nagyvonalúan felajánlja az ügyvédei segítségét. Güldzsihán azt gyanítja, hogy komoly gond van Szelenék házasságában, és megkéri Döndüt, hogy hallgassa ki őket. Döndü tudomást szerez Szelen megdöbbentő titkáról. Feride és Ádil szeretnék mielőbb megtudni, hogy Nálán mit gondol a sírról.