Bosszú tűsarkon 2. évad, 14-23. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 2. évad, 14-23. rész tartalma

 

2024.04.15., Hétfő 21:00

2. évad, 14. rész

Mehmet, Arzu, Pelin és Taylan szorult helyzetben érzik magukat, miután Edip halála szóba kerül. Betül asszony csapdába csalja a fiát. Taylan képtelen titkát magában tartani, ezért komoly elhatározásra jut a többiek háta mögött.

2. évad, 15. rész

Emre és Pelin bizalmi beszélgetésének váratlan fültanúja akad. Oya kézhez kapja az ügyvédi levelet, ezért úgy dönt, hogy felkeresi Serhan-t, hogy számonkérje. Kemal nyomozó a kihallgatás során átlép egy határt.

2024.04.16., Kedd 21:00

2. évad, 16. rész

Kemal hadnagy kézhez kapja a bizonyítékról szóló DNS-teszt eredményét. Merve gondoskodik róla, hogy a városban új pletyka terjedjen el Oya és Kerim kapcsolatáról. Eközben Serhan távollétében mit sem sejt a háta mögött zajló eseményekről.

2. évad, 17. rész

Oya és Kerim félreérthető fotója felbőszíti Serhan-t, aki határozott döntést hoz fia jövőjével kapcsolatban. Emre megkörnyékezi a doktornőt, hogy megpróbáljon hatással lenni rá, mit sem sejtve invitálja vendégségbe. Nilay-t egyre inkább kezdik felemészteni az iskolában történtek.

2024.04.17., Szerda 21:00

2. évad, 18. rész

Arzu egyre nehezebben viseli a ránehezedő nyomást, ezért úgy dönt, hogy felkeresi Oya-t. A sarmasiki nők a meghívó kézhezvétele után nagy készülődésbe kezdenek. Pelin aggódik, hogy Burcu miatt kénytelen elhagyni a várost.

2. évad, 19. rész

Arzu viselkedése egyre furcsábbá válik, ami a családjának is feltűnik. Követni kezdi Emre-t, hogy kiderítse, miben mesterkedik. A nyomozók felkérik Oya-t, hogy próbáljon meg információt szeretni volt szerelmétől. Taylan váratlanul szorult helyzetbe kerül.

2024.04.18., Csütörtök 21:00

2. évad, 20. rész

Taylan szorult helyzetbe kerül Arzu miatt az erdőben. Nilay és Bora tervet eszelnek ki, hogy eltüntessék a bizonyítékot érő felvételeket. Oya készen áll információkat szerezni Edip halálának körülményeiről.

2. évad, 21. rész

Arzu követni kezdi Emre-t az erdőben, mit sem sejtve az este végkimeneteléről. Taylan-t lelkiismeret-furdalás gyötri az este miatt. Oya úgy dönt, hogy kezébe veszi az irányítást, és szövetségre lép Burcuval és Pelinnel.

2024.04.19., Péntek 21:00

2. évad, 22. rész

Oya meglátogatja Emre-t, hogy megpróbáljon információkat szerezni. Pelin kételyt ébreszt Mehmetben. Burcu félreérthető szituációba kerül.

2. évad, 23. rész

Emre gyanússá válik Mehmet számára. Serhan elhatározza, hogy támogatni és segíteni fogja szerelmét Kerimmel szemben. Pelin szorult helyzetbe kerül, mikor ultimátumot kap házassági évfordulójának napjára.