Hazatalálsz 2. évad, 21-25. rész tartalma

Hazatalálsz 2. évad, 21-25. rész tartalma

 

2024.04.15., Hétfő 21:20 - 2. évad, 21. rész

Tamás meglepő helyen talál rá Jackre. Brigi úgy érzi, hogy kieresztette a szellemet a palackból. Szilvi ráébred a szomorú igazságra Zsigáról. Ha eddig Editnek hiányzott az anyaság, most végre okkal aggódhat az egyszer fiáért: Raját annyira felzaklatja Trixi halálhíre, hogy részegen veszélybe sodorja magát. Mesi és Tamás megtalálják a módját, hogy megbeszéljék a fontos dolgokat.

2024.04.16., Kedd 21:20 - 2. évad, 22. rész

Raja megtudja, hogy Jack becsapta őt azzal a hamis hírrel, hogy Trixi meghalt, és bosszút forral. Raja Márkó tiszteletét is elveszíti. Balázsékon rajtaütnek a rendőrök. Ibolyka, kamatoztatva jósnői tehetségét, kiszedi Izoldából a gyilkos fegyver típusát. Katát megcsípi egy darázs, és Mesi egyedül Virágot éri el, hogy tőle kérjen segítséget. Tamás összehívja a csapatot, és előadja nekik a tervét, hogyan törjenek be a rendőrségre.

2024.04.17., Szerda 21:20 - 2. évad, 23. rész

A "Nyerő kilences" betör a rendőrségre, és a páncélszekrényből megszerzik a gyilkos fegyvert és a mobiltelefont is, amin bizonyítékok vannak Tamás ártatlanságára. Brigi és Böbe a nap hőseként ünneplik Balázst, és Brigi is más szemmel kezd nézni rá. Zsiga végképp eláztatja magát Szilvinél. Virág megkapja Mesi engedélyét, hogy egy pár lehessen Tamással, de nem tudja közölni vele a jó hírt, mert Tamásnak menekülnie kell a dühös Krisztián elől. Ehhez a legváratlanabb helyről kap segítséget.

2024.04.18., Csütörtök 21:20 - 2. évad, 24. rész

Ernőt szabadlábra helyezik. Ibolyka elbizonytalanodik a jósda jövőjével kapcsolatban. Virág végre Kata engedélyét is megkapja, hogy legyenek egy pár Tamással. Orsi megtalálja a legjobb helyet Trixi számára, ahol elbújhat a világ elől. Az odavezető út még jobban összekovácsolja a két lány barátságát, csakhogy Trixi képtelen elfelejteni, hogy mit tett Orsi testvérével, Ninával. Tamásnak új ötlete támad, hogyan juttathatná börtönbe Balogh kapitányt Dénes meggyilkolásért, de a nyilvánosság bevonása a tervébe beláthatatlan következményekkel jár.

2024.04.19., Péntek 21:20 - 2. évad, 25. rész

A sikeres akció után Edit ünneplést szervez a villában. Szilvi nehezményezi, hogy Zsiga nem talál alkalmat rá, hogy beszéljen Rajával, pedig Raja láthatóan mindenkivel rendezi az ügyeit: nagylelkűen lemond a fodrászat bérleti jogáról, és megpróbál kibékülni Márkóval és Jackkel, de csak Márkóval sikerül. A buliban Böbe büszkén feszít Balázs, a nap hőse mellett, de Balázsnak el kell rohannia, mert Blöki rosszul van. Mesi jól érzi magát a "lakatlan szigeten", de Kata egyre nehezebben viseli a bujkálást. Krisztián a fogdából kétségbeesetten kéri Gerlóczy segítségét. Virág és Tamás már Rajától is zöld utat kapnak, de egy váratlan esemény ismét elválasztja őket egymástól.