Bor, mámor, szerelem 87-91. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 87-91. rész tartalma

 

2024.05.27., Hétfő 19:45 - 87. rész

André megakadályozza, hogy Ivan eladja a részét Tóth-nak. Tóth közli Baxával, hogy a tervük kudarcot vallott. Baxa feladja a harcot. Igor megkéri Dorota kezét, de másnap megbánja. Dorotát zavarba hozza a házassági ajánlat, nem tudja, komolyan gondolta-e Igor. Anna megtudja Zolitól, hogy Martin és Nina szakítottak. Kiderül, hogy Martin családjának fogalma sincs az esküvőjéről Alicával. Anna azonnal kapcsolatba lép Martinnal, hogy tőle is hallja. A nyomozó tájékoztatja Ivant, hogy megtalálták Slávót.

2024.05.28., Kedd 19:45 - 88. rész

Ivan megtudja, hogy a fiát, Slávo-t bűnözők tartották fogva, akikkel nem működött együtt, de azt senki sem tudja, mi történt, mert Slávo nem tért még magához. Buranovský azt javasolja Igor-nak, hogy jegyezze el Dorota-t, akivel holtpontra jutott a kapcsolata. Karin, mikor megtudja, hogy Miro tönkrement, azonnal elhagyja, de előtte még készít pár fotót a tervrajzról, amit Miro iratai közt talált.

2024.05.29., Szerda 19:45 - 89. rész

Ingrid elmondja Ivan-nak, hogy nem tole van a gyerek. Mirka, mikor ezt meghallja, rádöbben, hogy Tóth valószínűleg vele zsarolta Ingrid-et és így vette rá olyasmire, amivel mindenkinek ártott a környezetében. Anna és Viera látják Martin felvételét, ahol Kofi-val és Alica-val együtt szerepel, és biztosra veszik, hogy Nina és Martin között végleg lezárult minden. Igor elmondja Dorota-nak, hogy eredetileg az o eljegyzését tartották volna.

2024.05.30., Csütörtök 19:45 - 90. rész

Miro úgy dönt, hogy megpróbálja visszaédesgetni Viola-t, csakhogy feleségét in flagranti találja Buranovský-val. Gérard félreérti, amit André mond neki és csak azért akar részesedést vásárolni a Dolinský szőlészetben, mert azt hiszi, hogy fia feleségül veszi Nina-t. Tóth rá akarja venni Miro-t, hogy hallgattassa el Slávo-t.

2024.05.31., Péntek 19:45 - 91. rész

Salomé meg akarja szerezni Buranovský lakását, és ennek érekében mindent bevet, amit tud. Anna megmutatja Nina-nak a felvételt Martin-ról, Kofi-ról és Alica-ról, a lány ennek hatására nagy elhatározásra jut. Viola megtudja, hogy a gyűrűt eredetileg nem neki, hanem Dorota-nak szánták.