Aranykalitka 2. évad, 46-50. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 46-50. rész tartalma

 

2024.05.13., Hétfő 13:25 - 2. évad, 46. rész

Nálán végül rákérdez, hogy Ádil kinek a sírjánál járt. Felettébb gyanúsnak találja, hogy a szülei különböző választ adnak, ezért megkéri Hájrit, hogy kísérje el a temetőbe. Alper megzsarolja Szedátot a felvétellel, amelyen jól látható, hogy a Dzsáná házában járt. Feride meglepetés vendéget hív vacsorára.

2024.05.14., Kedd 13:25 - 2. évad, 47. rész

Alper felkeresi és megfenyegeti Melihát, de Muzó a lány védelmére kel. Az incidens következtében Alper már egymillió dollárt követel Szedáttól, akinek fogalma sincs, honnan teremti elő a pénzt, és Dzsávit segítségét kéri. Feride rendkívül kedves Dzsánával a vacsoránál, ám amint Ádil távozik, halálosan megfenyegeti. Döndü nem tudja, meddig képes elhallgatni Szelen szörnyű titkát. Nálán olyan kérdést szegez Feridének, amitől a nő összeroppan.

2024.05.15., Szerda 13:25 - 2. évad, 48. rész

Dzsávit hajlandó segíteni Szedátnak, de van egy feltétele. Döndü úgy dönt, hogy egyelőre egy másik titkot leplez le. Dzsánának elege lesz Szedátból, és kiadja az útját. Nálán érzi, hogy hazudnak neki, de hiába faggatja Háfizét és Ádilt. Dühében közli, hogy addig ne is keressék, amíg nem mondják el neki az igazat. Dzsávit felkeresi Güldzsihant, de a nő nem hajlandó meghallgatni. Szedát bejelenti, hogy a hotel miatt csődközelben van a cég.

2024.05.16., Csütörtök 13:25 - 2. évad, 49. rész

Dzsávit felajánlja a segítségét, viszont cserébe azt kéri, hogy betársulhasson a cégbe. Erről azonban Ráfet hallani sem akar, és inkább kockáztat. Meliha félrevezeti Muzót, amivel nagy hibát követ el. Nálán elmondja Szedátnak, hogy csalódott a szüleiben, aki biztosítja arról, hogy mellette áll. Ádil szeretné, ha Feridével végre elmondanák az igazat Nálánnak. Hájri sürgeti Melihát, hogy a bátyja ügyében keressék fel Ráfetet.

2024.05.17., Péntek 13:25 - 2. évad, 50. rész

Ádil megelégeli, hogy folyton hazudnak Nálánnak, és úgy dönt, hogy elmondja a teljes igazságot. Feride azonban még túl korainak véli, és minden eszközt bevet, hogy megakadályozza a férjét. Nálán feltűnően boldogabbnak látszik Hájri társaságában, ami feltűnik Szedátnak is. Meliha újabb ürüggyel próbálja elkerülni a találkozást Ráfettel, ám Hájri ezúttal hajthatatlan marad.