Aranykalitka 2. évad, 51-54. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 51-54. rész tartalma

 

2024.05.21., Kedd 13:15 - 2. évad, 51. rész

Ádil és Feride csúnyán összevesznek Nálán miatt, aki már nem csak a Koroglu palotában, hanem a szülei házában sem érzi otthon magát. Szedát fényesen induló hoteligazgatói karrierje csúfos kudarccal zárul, amikor kiderül, hogy Dzsávit áll a hitelszerződés hátterében, és emiatt kiszolgáltatottá váltak.

2024.05.22., Szerda 13:15 - 2. évad, 52. rész

Güldzsihán számonkéri Dzsávitot, a férfi azonban emlékezteti egykori közös múltjuk sorsdöntő pillanatára. Szedát arra kéri Melihát, hogy szakítson Muzóval, de a lány nem hajlandó eleget tenni a kérésnek. Feride ismét megleckézteti Nálánt, aki képtelen megszabadulni a rossz emlékektől. Szedát újra találkozik Dzsánával, és azt hazudja Nálánnak, hogy túlórázik. Ráfet váratlanul benyit Takó szobájába, és megdöbben a titkolt lakó láttán.

2024.05.23., Csütörtök 13:15 - 2. évad, 53. rész

Rafet nem érti, hogy Takó miért titkolta el az anyját. Szedát örül annak, hogy Muzo végre szakítani akar Melihával. Levent izgatottan kíséri el az orvoshoz Szelent, abban a reményben, hogy jó hírt kapnak. Nálán és Feride együtt ebédelnek, ami után a lány komoly döntést hoz. Szedát halálosan megfenyegeti Alpert, de ezzel csak olajat önt a tűzre. Hájri megnyugtatására Muzó azt hazudja, hogy szereti Melihát és mindent tisztáz a családja előtt.

2024.05.24., Péntek 13:15 - 2. évad, 54. rész

Nálán úgy érzi, hogy már készen áll az anyaságra. Hájri megtudja, hogy Muzó mégis szakít Melihával és úgy véli, itt az ideje, hogy Ráfet tudomására hozza az igazságot. Döndü kihallgatja Szelen és Levent beszélgetését, akik egy újabb hazugságot próbálnak elhitetni Güldzsihánnal. Alper felkeresi Nálánt, hogy őt is megzsarolja a titokzatos felvétellel. Muzó végül kénytelen mindent elmondani Ráfetnek.